Szekeres Viktor

A scifi-csatorna újabb sorozatát folytatja jövőre

A Syfy úgy döntött, hogy a Haven elég népszerű és rentábilis ahhoz, hogy jövőre is folytatódjon, ami azt jelenti, hogy újabb 13 résznyi furcsa történés és képesség vár jövőre a sorozat rajongóira.

Az amerikai scifi-csatorna, a Syfy leadta megrendelését a Haven című sorozat készítőinek, így jövőre elkészülhet a széria 3. szezonja. A Stephen King-féle A coloradói kölyök című könyv alapján készített sorozat a nemrég véget ért második évadban 995 ezer 18-49-es korosztályba tartozó nézőt ültetett le hétről-hétre epizódjai elé, az össznézettség átlaga pedig 2,55 millió volt, ami 4-5%-os emelkedést jelent az előző évadhoz képest.


A King-műből Sam Ernst és Jim Dunn készítette el a Havent, melynek főszereplője egy FBI-ügynök, bizonyos Audrey Parker (Emily Rose), aki egy Maine állambéli kisvárosba vetődik el egy szökevényt követve, s ott ragad, hogy a helyi rendőrségnek segítsen. Legyen ugyanis bármilyen kicsi a tengerparti település, folyamatosan megmagyarázhatatlan jelenségek kísérik a mindennapokat, többek között pár, furcsa képességgel rendelkező lakosnak köszönhetően.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • BrockSamson #7
    Rengeteg sorozat eleje volt bena. Hogy egyet emitsek ott van pl a Buffy a vampirok reme. Az eleje szerintem lenyegeben nezhetetlen, de a kozepere mar annyit fejlodik a sztori meg a karakterek hogy gyermetegsege ellenere is nezheto lesz.
  • adampierson #6
    Rentábilis! XD
  • winnie #5
    sajnos tök mindegy, hogy kinövi-e vagy sem, ha valaminek már alacsony a nézettsége úgy, hogy magasról lecsökken, akkor nem valószínű, hogy magas lesz.

    ez többek között annak köszönhető, hogy ha egy sorozatnak "lagymatag" az első évadja, vagy gyermekbetegségei vannak, akkor azt az ember nem fogja nézni. legalábbis, ha választhat, hogy néz egy lagymatagot vagy egy nagyon jó sorozatot, akkor utóbbit fogja választani. a haven tényleg lagymatag volt az elején, tovább persze nem is néztem, csak a finálét meg a premiert. (de legalább a cliffhanger jó volt. arról kiderült valami a 2. évadban?)
  • didgeridoo #4
    Sajnálom, de a pozitív véleményen levőkkel értek egyet: az első évad elég lagymatag volt, de második évad kifejezetten jóra sikeredett. Tényleg egyre csak javul. Örülök, hogy nem kaszálták el a sorozatot, mint más csatornáknál pl. a No Ordinary Family-t, ami a második évadra UGYANÍGY kinőhette VOLNA a gyermekbetegségeit, ha hagyták volna.
  • zetortraktor #3
    Nagyon béna sorozat, hamar kaszálandó.
  • Zedas #2
    Bizony, exponenciálisan javul. A forgatókönyv egyre jobb, a szereplők is szerethetőek, úgyhogy reméltem is, hogy kap még egy évadot.
  • galocza #1
    kicsit fáradtan indult, de ez az a sorozat (lekopog!), ami eddig csak javult. így tovább!