Szekeres Viktor

Újabb időutazós sorozat készül

Az amerikai scificsatorna két szuperképességekkel rendelkező emberekről szóló sorozattervet követően az időutazással próbálkozik meg. Ha a Rewind beválik, akár már idén is sorozat lehet belőle.

Megtört a jég, az amerikai scifi csatorna, a Syfy ismét berendelt egy sorozatpilotot, márpedig erre már több mint egy éve nem volt példa, legutóbb az Alphas és a Three Inches részesült ilyen kegyben. Más kérdés, hogy a jelenleg valóságshow-kkal és pankrációval sikert sikerre halmozó adó a leírás szerint ezúttal sem "igazi" scifit, hanem egy akció-thrillert kért be. A Rewind elnevezésre hallgató projektből a készítők egy 90 perces pilotot készíthetnek el, s ez alapján fog dönteni a Syfy arról, hogy akar-e áldozni a költségvetéséből további epizódokra.

A Rewindot a Street Fighter: Chun-Li legendáját jegyző Justin Marks készítette, a történet pedig egy katonákból és civil tudósokból álló csapatról szólna, mely egy még teszteletlen új technológia segítségével visszautazik az időbe, hogy módosítsa az akkori eseményeket a jövő megváltoztatása érdekében. A forgatásra várhatóan tavasszal kerülhet sor és pozitív reakciók esetében akár már év végén elindulhat a Rewind.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • wolruf #1
    Mosmá' jövőbeutazós filmeket csináljanak. Ez a múltas paradoxonos párhuzamosvilágos már uncsi :)