Szekeres Viktor

Egyre kevesebb az esély a Terra Nova 2. szezonjára

Lehet, hogy besül az évad egyik legdrágább amerikai sorozata, a Terra Nova, ugyais napokon belül sugárzásra kerül az évadzáró epizódja, de a további sorsáról még mindig nincs döntés.

Még mindig nincs semmi hír arról, hogy az amerikai Fox csatorna folytatja-e Terra Nova című scifi-sorozatát. Mindössze annyit lehet tudni, hogy a sorozatot gyártó 20th Century Fox Television nagyon szeretné, ha nem érne véget a Shannon család múltbéli kalandozása, azonban a csatorna a végső döntést januárra ígéri. A korai időpontra azért van szükség, mert a Terra Nova bonyolultabban előállítható sorozat, s, ha a többi sorozathoz hasonlóan májusban döntenének a sorsáról, akkor lehet, hogy nem sikerülne időre szállítani a részeket.


A Terra Nova egyébként nézettség szempontjából az év egyik legnagyobb csalódása, hiszen a nagy csinnadrattával beharangozott szériának már a premierjét sem nézték túl sokan (nagyjából 9 millióan), de azóta még 2-2,5 millió néző döntött úgy, hogy a sorozat nézésénél van jobb dolga is hétfő esténként 8 órakor. A Terra Nova 1. évadának fináléjára egyébként másfél hét múlva kerül sor.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • samebadi #22
    Semmi őskori dzsungel, különleges növények, állatvilág. halott az egész.

    Szerintem a hadnagyot is úgy fűzték be, hogy azzal cukkolták, hogy az Avatar után most itt jó fiú lehet. Szerintem ezzel vették meg. Valahogy az is látszik, hogy egyre szomorúbban végzik a dolgukat, bár profin, de mintha csökkent volna a lelkesedésük. Az is lehet, hogy őket is bevonták ebbe a geci játékba és ők is folyamatosan egyre kevesebb pénzt kapnak.

    Szerintem ez a terra nova volt az év legnagyobb pénzszerző bulija egyeseknek.....
  • samebadi #21
    Hát haver, pedig pont ott van elbaszva az egész. Nem hiszem, hogy így alakult, szerintem az egészet így tervezték.

    Beetették az embereket egy profin megcsinált első résszel és a vége felé szándékosan, folyamatosan csökkentették a költségvetést. Megpróbálják visszahozni belőle az első részek költségeit és a végsőkig kihasználni az akkor felépített díszleteket.

    Szívből sajnálom Spielberget és a színészeket, akik még mindig remek munkát végeznek, ezért a szégyenért.
  • Agro77 #20
    Szerintem rohadt jó sorozat.
    Ez leginkább azoknak való akik nem azért néznek agy sorozatot hogy milyen technikai újítások, forgatókönyv bla-bla-bla van benne.
    Azoknak akik szeretnének egy kicsit elmenekülni ebből a világból egy jobb világba és ezt meg is teremti a terra nova.
    Ráadásul Taylor hadnagy gondolkodása is eltér az átlag emberekétől mert mindenki csak azt a rohadt pénzt hajkurássza és nem veszi észre az igazi problémát...(gondolom ti is...)
    Egy kicsit olyan a személyisége, mintha összeraktuk volna Bear Grylls-t(túlélés törvényei) és Steve Irwin-t(krokodilvadász) és ettől jó az egész hangulata hogy nem engedig a sok nyomi gazdag felsőrétegből jött trógernek hogy még egyszer elbasszanak valamit.
  • zetortraktor #19
    Semmi értelmetlen nincs benne, egy csomó kábeles sorozatot többen néznek networkösnél.
  • bmw #18
    Az baj vele, hogy nem egy komoly sorozat lett belole hanem csaladi mozi....
  • Reg5 #17
    Teljesen értelmetlen kábeles nézettséget networkossal hasonlítgatni.
  • asde3 #16
    Hmh. Igaz nem nagyon megyek bele hogy mi nem jó benne, nekem tetszett eddig. :)
  • Zedas #15
    Szerintem Dexter mellett mostani legjobbak között ott van a Once Upon a Time és a Justified is.
  • Garou #14
    Kerlek szepen en mostanaban mikor hazaerek a munkabol BSG-t nezek. Nem akkora drama, hogy felvagjam az ereim. Meg azert anno elegen neztek, hogy megkapja a szukseges 4 evadot, meg 2 egesz estes filmet. Meg azert kapott par dijat.

    Terra Novat ket unnep kozott bevallalom, mert szeretem a dinokat.

    Idei evet nalam is a Game Of Thrones vitte, bar van meg mit bepotolni.
  • jackoneill90 #13
    Második évadot is hülye amcsik. Nézni akarom.