Szekeres Viktor

Atomtengeralattjárós tévésorozat lesz 2012 kedvence?

Elkezdődött Hollywoodban a nagyüzem, már ami a tévésorozatokat illeti, hiszen az elkövetkező napokban az amerikai tévécsatornák számos sorozattervnek fognak a pilot leforgatására megbízást adni.

Az amerikai ABC egy nagyon érdekes sorozatkoncepciónak adott zöld utat a napokban. Mindez azt jelenti, hogy a Last Resort című projekt készítői elkezdhetik a szereposztást, hogy tavasz elején elforgathassák a pilotjukat, amelyet megtekintve a csatorna májusban fogja eldönteni, hogy érdemes-e ősztől a sorozattervből sorozatot készíteni, vagy pedig az ötlet megmarad ötlet szintjén, s sosem tudjuk meg, hogy azért nem lett-e belőle sorozat, mert rossz lett - vagy túl jó a közönségbej.

A Karl Gajdusek által írt Last Resort egyik producere Shawn Ryan, a Kemény zsaruk készítője lesz. A történet pedig a 2010-es évek végén játszódna, egy olyan világban, melyben az Egyesült Államok nem egységes ország, hanem meglehetősen töredezett. A középpontban egy amerikai atomtengeralattjáró legénysége lenne, akiket az állam ellenségnek nyilvánít, mivel megtagadtak egy nukleáris tűzparancsot. A legénység azonban még a hajtóvadászat megkezdése előtt semleges területre juttatja a hajót, ahol a világ legkisebb atomhatalmának mondják ki magukat, köszönhetően a fedélzeten lévő 24 nukleáris robbanófejnek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • JimKirk #2
    Ez jonak tunik!
  • jamboox #1
    Ha ezt a történetet ellövik a pilotban, mi marad a többi részre? És meddig?