Szekeres Viktor

A Hősök készítőjének új sorozatában Kiefer Sutherland ment életeket - itt az előzetes

Kiefer Sutherland színházi feltöltődést követően ismét visszatér a tévéképernyőre. Ezúttal a Touch című sorozat főszereplője lesz, feladata pedig ismét emberéletek megmentésében fog kimerülni.

A Fox nem csak a MIPCOM-os ügyfeleknek, hanem a netezőknek is megmutatta a Touch című új sorozatuk (illetve csak annak pilotjának) első előzetesét. A Hősöket is készítő Tim Kring új sorozatában Kiefer Sutherland és Danny Glover próbálja megfejteni egy néma autista kisfiú "szavait", melyeket a számok nyelvén fogalmaz meg, s melyekkel életeket menthetnek meg.


A nagy kérdés az, hogy mikor kerülhet képernyőre a Touch. Nos, ezt talán még a Fox sem tudja, hiszen az idei programstruktúra májusi bejelentésekor még nem forgatták le a Touch pilotját, így a berendelésre sem kerülhetett sor. Persze kizárásos alapon a hétfői vagy a pénteki nap jöhet szóba, hiszen kedden a Glee és két komédia, míg szerdán és csütörtökön az American Idol, valamint a Bones fix lakónak tűnik. Így vagy a House (hétfő) vagy a Fringe (péntek) kaphat maga mellé társaságot tavasszal, igaz előbbi mellé már érkezik az Alcatraz című scifi is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #4
    Az a Jack Bauer, aki Kiefer Sutherlandet alakitja a valos eletben?
  • Yagami #3
    Az első nem színész, a másodikkal meg egyetértenék; ha befejezte volna rendesen, elvarrja a sok-sok megmaradt kérdés után a szálakat, és nem fordul el a vinnyogós-picsogós szappanoperák felé ("Claire kálváriája"). Viszont adunk ennek is egy esélyt, az biztos. További szép napot...
  • bmw #2
    Az elsovel egyetertek a masodik nalam nem all...
  • GazCamp3r #1
    nagyon várós. Jack Bauer az egyik kedvenc színészem, a Heroes meg jó volt, szal a kettő kombinációja csak jó lehet :)