Szekeres Viktor

Kép Stallone új akciófilmjéből, a Bullet To The Head-ből

Sylvester Stallone nem csak a The Expendables - A feláldozhatók második részében fog szerepelni 2012-ben, hanem ő lesz a tavassal érkező Bullet To The Head főszereplője is.

Az IM Global kiadta az első képet Sylvester Stallone új akció-thrillerjéből, melynek címe Bullet To The Head. A film a tervek szerint április 13-án kerülne bemutatásra Amerikában, s már csak azért is érdemes figyelni rá, mert Stallone legutóbb 2003-ban szerepelt olyan alkotásban, amit nem ő írt vagy rendezett. Ezúttal a kreatív munka jó része Walter Hill nyakába zúdult, aki nem elég, hogy a rendezést magára vállalta, de még a forgatókönyvet is megírta.

Klikk ide!

Természetesen a nemsokára 70 éves Walter Hillről van szó, aki mozifilmet legutóbb 2002-ben készített (Vitathatatlan), de azt megelőzően olyan alapfilmeket rendezett, mint a 48 óra, a Tresspass, a Vörös zsaru vagy a Gengszterek sofőrje. A Bullett To The Head-ben Stallone egy Jimmy Bobo nevű New Orleans-i bérgyilkost fog alakítani, aki összeáll egy New York-i nyomozóval, hogy bosszút álljanak valaki. Stallone mellett Jason Momoa és Christian Slater is szerepelni fog a filmben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #5
    Bé, nem bé, ha szórakoztató, akkor jó. Szerinted mitől jó egy film?
  • Jawarider #4
    Akár bélfilm, akár nem, remélem jó akció lesz. Persze ha rosszakat írnak majd róla akkor alap, hogy kihagyom.
  • kalapos01 #3
    Lesznek majd jó filmek, igen. Vagyis jónak tűnők. De gondolom nem Stallone béfilmjeire gondolsz. Ez? Háát. Ha jókat írtok, majd akkor-.
  • Jawarider #2
    Nem nyavalygásképpen mondom de végre lesz mit nézni a moziban 2012ben.
  • xido #1
    Slater bátyót is rég láttuk már mozifilmben szerepelni..jó lesz újra..Moma meg úgyis kedvenc az SGA óta...Walter Hill meg szintén névgarancia:)