Szekeres Viktor

Meghalt egy kaszkadőr a The Expendables 2 forgatásán

Haláleset történt a The Expendables 2 forgatásán, egy robbanás következtében egy kaszkadőr vesztette életét. A tragikus esemény felvétel közben történt, de a főszereplők sem voltak jelen, mert máshol forgattak.

Egy kaszkadőr meghalt a The Expendables - A feláldozhatók második részének bulgáriai forgatásán, tették közzé. A tragédia Szófia közelében, Ognyanovóban történt, ahol a filmesek 2nd unitja forgatott, s egy nagy erejű robbanás előzte meg, mely két kaszkadőrt érintett, akik egy felfújható csónakban tartózkodtak: egyikük a helyszínen meghalt, a másikat kritikus állapotban vitték kórházba, ahol egy több órás műtétet követően a hírek szerint sikerült stabilizálni az állapotát. A rendőrség sem áldozatok kilétéről, nemzetiségéről, sem a pontos körülményekről nem adott ki tájékoztatást.

Az eset nem érintette a Simon West rendező által irányított főstábot, akik többek között Sylvester Stallonével egy hegyi szállodában forgattak éppen, Banszkó városkájában, ami két és fél órára van Ognyanovótól. A 2012. augusztusában bemutatásra kerülő második részben a producerként is közreműködő Stallone mellett szinte mindegyik első epizódos szereplő visszatér, s jó pár új arcot is láthatunk a filmben, többek között Liam Hemsworth-öt, Chuck Norrist és Jean-Claude Van Damme-ot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Rotyoka #6
    Ő ezt vállata.
  • Magoo #5
    1: Egy ilyen cikket nem promoval kell befejezni a filmrol (szereplok listaja) hanem, hogy pl Stallone, a rendezo vagy mas stab tagok, hogy kommentaltak az esemenyeket, es stb.
    2: Jet Li nem lesz benne a 2. reszben, szoval tuti az info forrasa Viktornak.
  • Jawarider #4
    s jó pár új arcot is láthatunk a filmben, többek között Liam Hemsworth-öt, Jet Lit, Chuck Norrist és Jean-Claude Van Damme-ot.

    Li új lesz...????
  • NovaTerra #3
    Hát igen. Nem véletlenül alkalmazzák őket.
  • Szefmester #2
    A kaszkadőrök munkájának a része a veszély, megpróbálják minimalizálni a halálos vagy a súlyos sérülések esélyét, de ez nem mindig jön össze.
  • kissssss #1
    ö is feláldozható ugyebár? a cirkusznak mennie kell tovább.