Szekeres Viktor

Willis és Schwarzenegger a The Expendables 2-ben

Bár még mindig semmi hivatalosat nem közölhetünk a The Expendables - A feláldozhatók második részének szereplőgárdájáról, úgy néz ki, hogy nem csak Bruce Willis, hanem Arnold Schwarzenegger is visszatér.

A Deadline információi szerint Bruce Willis és Arnold Schwarzenegger is vissza fog térni a The Expendables - A feláldozhatók második részére, melynek a forgatása nemsokára elkezdődik Bulgáriában. A lap még azt is megjegyzi értesülésében, hogy mindkét színész szerepe ki fog bővülni a tervek szerint.

2010 egyik nagy akciófilmes sikerének folytatásában Sylvester Stallone már csak a főszerepet vállalta, a rendezői feladatokat Simon West veszi át. Hivatalosan egyébként még egy színész filmbéli szereplését sem erősítették meg, de bolgár forrásoknak köszönhetően szinte biztosra lehet venni, hogy az első rész főbb alakjai mellett olyan színészek csatlakoznak a folytatáshoz, mint Chuck Norris, Jean-Claude Van Damme, és a legújabb híres Nicolas Cage, Donnie Yen, Taylor Lautner, valamint Christian Slater nevét is említik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • elmerfudd #7
    Amennyiben Norris megint elszámol végtelenig, akkor lőttek a filmnek. Főleg ha kétszer is.
  • tatish #6
    Én bedobnám Travoltát is, de csak kis szerepben, lehetne pilóta :)
  • Bhalage #5
    hat az elso reszben sztem 70%ban stallone es statham volt a tobbi cska toltelek volt, most meg tobb toltelek lesz, hurra

    egy kurva nagy deathmatch kene ezekkel a nevekkel es mindenki aa-12-t kapna.
    az lenne a fasza film
  • FefeeX #4
    A legnagyobb arcok megpróbálják megállítani Chuck Norrist... De nem nyerhetnek ellene, míg meg nem nyerik maguknak Jack Bauert... :)
  • Polllen #3
    Ha hozzák az első film hangulatát, jó lesz ez is.
  • Nailyenugysincs #2
    chuck norris kinyír mindenkit:D
  • pokolfiu #1
    bakker... szép kis zúzda lesz.