Szekeres Viktor

Újabb információk a The Expendables 2 forgatásán történt tragédiáról

A The Expendables - A feláldozhatók 2-t gyártó stúdió közleményben adta ki a forgatáson bekövetkezett robbanás következtében elhunyt kaszkadőr nevét, valamint helyreigazította a bolgár források tévedéseit.

A The Expendables - A feláldozhatók második részét készítő Nu Image/Millennium Films újabb tájékoztatást tett közzé a film forgatásán bekövetkező, emberéletet is követelő balesetről, s pár dolgot pontosított is. Az október 27-én, a korai esti órákban bekövetkezett robbanás a bolgár Ognyanovó tavon történt, aminek egy halálos áldozata volt, és egy súlyos sérültje, akinek az állapota azóta stabilizálódott és ellátása Münchenben folytatódik tovább. A tragédia a B-stáb forgatásán következett be, ekkor a rendező és a főbb szereplők az esettől két és fél órányira forgattak Banszkóban.

A stúdió közzétette az elhunyt (Kun Lieu) és a megsebesült kaszkadőr nevét (Nuo Sun), valamint jelezte, hogy a bolgár lapok nem a tényeknek megfelelően tudósítottak az esetről. Azt írták ugyanis, hogy Jet Li és Sylvester Stallone dublőrjeit érte a baleset, azonban a stúdió tájékoztatása szerint a robbanás idején sem Li, sem Stallone dublőrjei nem tartózkodtak a B-stáb forgatásán, vagy annak helyszínének közelében. Simon Westéknek a forgatást sem kellett felfüggeszteni, mindössze az ognyanovói munkálatok szakadtak félbe egy kis időre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Jawarider #7
    így már más kicsit a leányzó fekvése.
  • cateran #6
    Annak a valoszinusege, hogy az elhunyt valamilyen rokona olvassa ezt a weboldalt (es meg is erti) elenyeszoen kicsi:) Masreszt a morbid humor is humor (a halottakat a siras-rivas sem hozza vissza, igaz a poenok sem...)
    A legtobb ember betegesen retteg a halaltol es igyekszik elkerulni annak minden megnyilvanulasat (ami netto ostobasag, senki sem el orokke...masreszt a haldoklas sokkal gebaszosabb lehet, mint a halal maga...)
  • Jawarider #5
    Kétségtelen, hogy veszélyes szakma mint sok más is. De örülnétek, ha valamelyik közeli hozzátartozótok hunyna el és látnátok valahol, hogy viccelődnek ezzel? Mondjuk tűzoltó rokonotok hunyna el tűzben és azzal viccelődne valaki, hogy haha, beégett a melóval. Nem hiszem. Mindegy.
  • cateran #4
    Picsongani 1 kaszkador halalan csak kicsit elviselhetobb, mint amikor 1 katona hal meg harci zonaban es tele van vele a sajto, hogy "jajj szegenyke....aknakat szedett, aztan megis meghalt.."
    Benne van a pakliban....akik nyugis melot szeretnenek, azok ne menjenek tuzoltonak, rendornek, katonanak, kaszkadornek, stb (extrem sportokat is jobb, ha hanyagoljak) Mint ember sajnalatos, de rajta kivul meg par ezren hullottak el aznap ilyen-olyan okokbol, csak a tobbiek nem voltak ennyire reflektorfenyben....
  • mcganyol #3
    attól ha mi nem viccelődünk attól még nem támad fel a szerencsétlen, úgyhogy nem kell itt osztani az észt
  • Jawarider #2
    Ne viccelődj öreg, meghalt valaki aki akit valószínűleg vártak otthon.
  • Alfa Of NS #1
    Hát nem csoda hogy meghalt valaki. Svarci kaszkadőre megcsinálja azt amit Svarci. Stallone kaszkadőre megcsinálja azt amit Stallone. Jet Li kaszkadőre megcsinálja azt amit Jet Li. Chuck Norris kaszkadőre megpróbálta megcsinálni azt amit Chuck Norris...