Szekeres Viktor

Stallone lecsapott Thor testvérére

Újabb taggal bővült a The Expendables folytatásának szereplőgárdája, azonban most nem egy öreg róka szállt be a filmnek, hanem a viszonylag fiatal Liam Hemsworth, aki a Thor címszereplőjének testvére.

Még az utolsó pillanatban, a forgatás kezdése előtt pár nappal is bővült a The Expendables - A feláldozhatók második részének szereplőgárdája, hiszen Stallone ezúttal Liam Hemsworth-re csapott le, aki a Thort alakító Chris Hemsworth testvére. Érdekesség, hogy Thor szerepéért mindketten versengtek, de végül Chrisnek sikerült megszereznie, azonban testvérének sincs miért bánkódnia, hiszen Az Éhezők viadalának (Hunger Games), valamint az AWOL-nak az egyik főszereplője lett annak köszönhetően, hogy nem kellett Marvel-filmeket forgatnia.


Hemsworth szerződtetése elsőre meglepőnek tűnhet, hiszen sok idősebb akciósztár közé kerül, akiknek a névsora több mint impresszív: Sylvester Stallone, Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger, Chuck Norris, Jean-Claude Van Damme, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Eric Roberts, Randy Couture, Steve Austin, Terry Crews és Mickey Rourke. (Egyelőre Nicolas Cage és John Travolta részvételét még nem erősítette meg a Lionsgate stúdió.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Risu Führer #3
    őket nem is írják.de roberts tényleg megmurdelt
  • pokolfiu #2
    és eric roberts is a végén....
  • Cekrény #1
    Ezekből a nevekből 2 már kinyiffant az első részben (Gary Daniels, David Zayas)