Szekeres Viktor

Nagy hiányzó a The Expendables 2-ben

Az előzetes hírek ellenére sem fog szerepelni Mickey Rourke a The Expendables - A feláldozhatók második részében, inkább az Erőszakik rendezőjének új filmjébe fog beszállni.

A Deadline értesülései szerint Mickey Rourke mégsem fog szerepelni a The Expendables - A feláldozhatók második részében. Részben azért nem, mert már az első részben is csak egy Stallonének tett szívesség miatt jelent meg, ráadásul a veterán színész tárgyalásokat folytat a Seven Psychopaths című film készítőivel, hogy Colin Farrell, Sam Rockwell és Christopher Walken mellett ő is csatlakozzon a produkcióhoz. (A film az Erőszakikat készítő Martin McDonagh új próbálkozása lesz.)

Rourke hiányán valószínűleg túl fogják tenni magukat az akciófilmek rajongói, hiszen karaktere már az első részben sem vett részt a komolyabb akciókban, ráadásul a nem is olyan régen kiszivárgott The Expendables 2-es forgatókönyv-tervezetben eleve megölték volna Toolt. Aki pedig a színész játékára kíváncsi, az már a Seven Psychopaths előtt is láthatja őt a Tarsem Singh által rendezett Halhatatlanokban (Immortals).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • hypno #4
    Hét pszihopata?

    A cím ígéretes. Ilyen címmel egy fergeteges vígjátékot lehet készíteni. Akár alpári humor nélkül is.
  • pokolfiu #3
    hm... HD&MM, Nyerőpáros, Ironman2. most hirtelen ennyi az akciófelhozatalból, s ezen szerepeket igencsak jól hozta, mégha egyes film nívója hagyott némi kifogást...
  • dzsagon #2
    Mickey Rourke sose volt akciósztár, szóval nem kár érte
  • pokolfiu #1
    hát ez várható volt. nem tudom miért ez a fenenagy felháborodás, már lassan egy éve tudni, hogy karaktere kiírásra került, s az egész történet az ő halálának megbosszulása köré épül...