Szekeres Viktor

Képek Charlie Sheen új filmfőszerepéről

Charlie Sheen két tévésorozata között, azaz a Két pasi meg egy kicsi után, de még az Anger Management előtt leforgat egy filmet, melynek felvételeiről fényképeket is készített, melyek a neten landoltak.

Maga Charlie Sheen pakolt fel a netre képeket készülő új "filmjéből, pontosabban egy olyan filmből, melyben ő is szerepelni fog. Mindez már csak azért is érdekes, mert a színész a 2004-es A nagy zsozsó óta nem szerepelt a klasszikus módon mozifilmben, bár a Horrorra akadva 4-ben és a Tőzsdecápák 2-ben a stáblistán nem szerepelve cameózott egy kellemesebb, s a tavaly Terhes társaságban is feltűnt a tévé a Két pasi meg egy kicsi-béli karakterét alakítva.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

A szóban forgó képek, melyeket a fenti linken meg lehet tekinteni nagyobb mennyiségben, Roman Coppola A Glimpse Inside the Mind of Charles Swan III című filmjének forgatásán készültek, többek között Jason Schwartzman és Bill Murray közreműködésével. A dramedyben Sheen egy neves tervező grafikust fog alakítani, akinek összeomlik az élete, mikor a barátnője elhagyja őt. A további szereplők között megtalálható lesz még Mary Elizabeth Winstead, Aubrey Plaza, Patricia Arquette és Katheryn Winnick is. A film tervezett premierjéről, valamint, hogy moziba kerülhet-e, nincs információink.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!