Szekeres Viktor

Itt van George Clooney új filmjének előzetese és plakátja

George Clooney az Egek ura és Az amerikai után ismét az Oscar-szezont célozza meg új filmjével, a The Descendants című keserédes drámával. A rendező a Kerülőutakat is készítő Alexander Payne.

A Fox Searchlight jóvoltából már nem csak előzetesünk, de plakátunk is akad George Clooney legújabb mozifilmjéhez, a The Descendants-hez. A filmet az az Alexander Payne rendezi, aki 1999 óta csak három alkotást rendezett, azonban mindhárom (Gimiboszi, Schmidt története, Kerülőutak) remeknek bizonyult, amit bizonyít az is, hogy az IMDb-n 7-es fölötti osztályzatokkal bírnak.


A The Descendants Kaui Hart Hemmings regénye alapján készült, melyben Clooney két lány apját alakítja, akinek újjá kell szerveznie kapcsolatát lányaival, miután felesége csúnya balesetet szenved. A tervek szerint a The Descendants december 16-án kerülne mozikba Amerikában, s a dátumból sejthető, hogy a gyártója akár Oscar-díjra is esélyesnek tartja filmjét. Clooney mellett olyan színészeket láthatunk a filmben, mint Judy Greer, Beau Bridges, Matthew Lillard és Robert Forster.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • DaemoonHunter #1
    Az amerikai nekem nagyon bejött, sajnos sokaknak nem, talán az európaias jellege miatt, de aki csak clooney miatt húzza le az... Persze ez a film nem köthető most ide.
    Lényeg hogy nálam várós, a trailer nagyon bejövős!