Szekeres Viktor

Plakátot kapott a Gyilkos Jóska

A Killer Joe története elég betegnek tűnik első blikkre, azonban azt nem lehet tudni, hogy mikor láthatjuk magát a filmet, hiszen az először sajnos csak fesztiválokon kerül bemutatásra.

Megérkezett Killer Joe című film plakátja. A Matthew McConaughey és Emile Hirsch főszereplésével forgatott filmben mellékszereplőként olyan színészeket láthatunk, mint Juno Temple, Thomas Haden Church és Gina Gershon. A Killet Joe-t nem más fogja rendezni, mint az Oscar-díjas William Friedkin, aki annak idején az Ördögűzőt és a Francia kapcsolatot készítette, bár az elmúlt pár évben már csak olyan filmekre futotta neki, mint a Bug, a Veszett vad vagy A bevetés szabályai.

A Pulitzer- és Tony-díjas író, Tracy Letts története egy 22 éves drogdílerről szól, akinek kábítószerkészleteit ellopja az anyja, s ezért elő kell kerítenie hatezer dollárt, különben megölik. Hősünk kideríti, hogy az anyja életbiztosítása 50 ezer dollárt ér, így más megoldás nem lévén felkeresi "Killer Joe"-t, aki vállalja megbízatást hitelben, azonban csak akkor, ha a fizetésig afféle szexuális biztosítékként vele marad a főhős kívánatos húga. A Killer Joe világpremierjére a velencei filmfesztiválon kerül, majd ezután a torontói filmes fesztivál közönsége nézheti meg magának.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!