Szekeres Viktor

Amerika 2 évvel le van maradva tőlünk - íme a bizonyíték

Meglepő premierrel rukkol elő Amerikában az egyik produceri iroda. A Fireflies in the Garden című filmet ugyanis 4 évig senki nem volt hajlandó bemutatni, így az alkotók maguk küldik moziba a filmet.

Olykor képes meglepetéseket produkálni az amerikai mozi. A legújabb hírek szerint, igaz limitált kópiaszám mellett, de október 14-én bemutatkozik a mozikban a Fireflies in the Garden című dráma, melynek főszereplői között olyan neveket találunk, mint Ryan Reynolds, Julia Roberts, Willem Dafoe, Carrie-Anne Moss és Emily Watson. A premiert az alábbi előzetessel támogatja meg a filmet gyártó Senator Entertainment.


Mindebben az a legérdekesebb, hogy a filmet 4 éve, még 2007-ben forgatták, s azóta dobozban volt, senkinek nem akaródzott bemutatni Amerikában. Nemzetközi viszonylatban persze már lehetett látni Dennis Lee rendezését, hol moziban, hol DVD-n - nálunk például csak lakossági forgalmazásban jelent meg Közös titkunk címmel 2009-ben. (A film Amerikában egy eddig még sehol sem látott verzióban, újravágva jelenik meg a készítők stúdióktól független forgalmazásában.)


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • RoyalPredator #3
    Viktorka, a csendes-cenzúrálás nem lemaradást jelent.
    Tudod mi a lemaradás? Skittles-cukorka 2009-es MRE-mben volt, és 1 hónapja lehet itt kapni.
  • Mathiassa #2
    A trailer alapján beugrott, melyik ez a film. Ha jól emlékszem, tetszett. :D
  • shenmuedc #1
    Ryan Reynolds-t öltöztették volna zöld lámpásnak, Carrie-Anne Moss-t Trinitynek, Willem Dafoe-t zöld manónak Julia Roberts-t meg mit tudom én macskanőnek, kell még pár robot is, és kasszasiker. Színészet, ugyan már!