Szekeres Viktor

Az új Hulk szexfüggő lesz és ismert énekesnővel fog barátkozni

Mark Ruffalo az egyik pillanatban még A Bosszúállókban menti meg a világot, a következőben pedig New York City-ben forgat egy szexfüggő barátokról szóló dramedy-t, melyben függőségéről próbál leszokni.

Alighogy bejelentették, hogy a P!nk néven ismert énekesnő, Alecia Moore is csatlakozik a Thanks for Sharing című dramedy-hez, már meg is jelentek a film forgatásáról készült első képek a neten, melyek Moore-t, valamint a The Avengers-mozifilmben Hulkot, illetve Dr. Bruce Bannert alakító Mark Ruffalót ábrázolják. A Thanks for Sharinget az a Stuart Blumberg rendezi, akinek ez lesz az első filmje, eddig csak forgatókönyveket írt, igaz azok meglehetősen jól sikerültek (Ég velünk!, Szüzet szüntess! és A gyerekek jól vannak).

Klikk ide! Klikk ide!

A Thanks for Sharing a hivatalos leírás szerint pár barátról fog szólni, egy meglehetősen heterogén csoportról, akiket az hoz össze, hogy mindnyájan szexfüggőségükből akarnak meggyógyulni, s olyan kapcsolatra vágynak életükben először, aminek van is tartalma, s nem csak állatias ösztönökre épül. Ruffalo és Moore mellett a film főbb szereplői között ott lesz Tim Robbins, Gwyneth Paltrow, Joely Richardson, Patrick Fugit és Josh Gad.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • czyi #2
    a cikk címe és ez alapján a mondat alapján "mindnyájan szexfüggőségükből akarnak meggyógyulni, s olyan kapcsolatra vágynak életükben először, aminek van is tartalma, s nem csak állatias ösztönökre épül" akkor itt arra számíthatunk, hogy a sikeres terápia érdekében a főszereplő szexfüggő pasi olykor Hulkká változik és úgy meggyógyul. amiben persze Pink fog neki segíteni.
    hurrá.
  • Garou #1
    Viktor, Viktor... ehh, de hiszen tudod.