Szekeres Viktor

Jön a Tökéletes katona-reboot - tévésorozatként

A szállítóból készítendő tévésorozat után újabb filmből, a Tökéletes katonából készül széria, s ezúttal is egy egykori Csillagkapus író részvételével. Jean-Claude Van Damme részvételéről nincs hír.

Az 1992-es Roland Emmerich-film, a Jean-Claude Van Damme és Dolph Lundgren főszereplésével készült Tökéletes katona (Universal Soldier) rajongói feltehetően örülni fognak a hírnek, miszerint a filmet tévésorozat formájában fogják rebootolni. A "tettes" a Csillagkapu és a Génrejtek egyik írója, Damian Kindler lesz, a produkciós cég pedig az annak a FremantleMediának az észak-amerikai kirendeltsége, mely az Idol, illetve a Got Talent-franchise-nak is a tulajdonosa. Ugyancsak plusz pontot jelenthet a rajongók szemében az, hogy a Tökéletes katona-sorozat producerei között ott lesz Allen Shapiro és Craig Baumgarten, akik a 92-es filmet is készítették.

Az eredeti Tökéletes katona 1992-ben 36 millió dollár bevételt hozott Amerikában, s 1999-ben elkészült egy folytatása is, a Tökéletes katona: A visszatérés, mely azonban csak 10 millióra volt jó. 2009-ben már csak DVD-n a Universal Soldier: Regeneration próbálta feléleszteni a sorozatot, de Van Damme és Lundgren visszatérése ellenére a kísérlet nem volt sikeres. Sőt, 1998-ban és 1999-ben két tévéfilmet is kapott a franchise, a Tökéletes katona 2: Újra fegyverben és a Tökéletes katona 3 - Befejezetlen ügy címűt, melyekben Matt Battaglie volt a főszereplő.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!