Szekeres Viktor

Kalózos tévésorozat készülőben

A jelenlegi rengeteg tévésorozat rengeteg műfajt is lefed, azonban pár klasszikus zsáner elég régóta hiányzik a kis képernyőről. Ilyen a kalózos is, de ha minden jól alakul, jövőre már láthatjuk a Port Royale-t.

Ha valaki végignéz a jelenlegi, hihetetlenül gazdag tévésorozatos kínálaton, akkor azt veheti észre, hogy a több száz futó élőszereplős sorozat nagyjából minden műfajt lefed. De csak nagyjából, hiszen jelenleg is akadnak hiányműfajok, melyeket vagy nem akarnak, vagy nem tudnak használni. (Ugyanis előfordulhat, hogy írók próbálnak hiányműfajon alapuló sorozatot készíteni, azonban ők is tehetetlenek, ha a csatorna visszadobja a forgatókönyvüket azzal a jelszóval, hogy az "nem kell a közönségnek".)

Az egyik ilyen hiányműfajnak a kalózos nevezhető, de úgy tűnik, hogy hála a GK-tv és a Valhalla Entertainment közös erőfeszítéseinek, elkészülhet a Port Royal, mely Gale Anne Hurd eredeti ötletén alapulna. Az egy órás epizódokkal operáló széria a 17. század végén játszódna Jamaica szigetén és Port Royal híres-neves kikötővárosáról szólna, arról, hogy lett a leggazdagabb és legelvetemültebb város a korszakban, többek között annak köszönhetően, hogy menedéket jelentett kalózoknak, korrupt politikusoknak és kíméletlen kereskedőknek. Azt egyelőre még nem tudni, hogy melyik csatorna csap le a sorozatra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!