Szekeres Viktor

Kezdődik a Szállító-tévésorozat forgatása

Nyáron elkezdődik a The Transporter című tévésorozat forgatása, melynek 48 millió dolláros költségvetéséből 12 epizódra fogja futni. A forgatási munkálatok a tervek szerint nem csak Európában, hanem Amerikában is zajlani fognak.

A Cinemax úgy döntött, hogy lát elég fantáziát Luc Besson tévés projektjében, a Szállító (The Transporter) mozifilmek alapján tervezett sorozatban, így a csatorna 12 epizódot be is rendelt belőle. A Szállító-sorozat története Frank Martinról, egy profi sofőrről, "szállítóról" fog szól, aki egyszerre hajtja végre hatalmasságok, politikusok megbízásait, mint alvilági figurákét. A Szállító egyik fő szabály, hogy sosem nyitja ki a leszállításra váró csomagot.

A 48 millió dollár költségvetéssel tervezett széria előzményeként három mozifilmet láthatott a közönség, mindegyiket Jason Statham főszereplésével, aki a tévésorozatban, ha fel is fog tűnni, nem lesz főszereplő. A mozifilmek a maguk műfajában, az olcsó akciófilmek között viszonylag sikeresek voltak, bár inkább nemzetközileg, hiszen Amerikában a harmadik rész szereplése már csalódást okozott. Amerikán kívül azonban a bevételek látványosan nőttek, hiszen 2002-ben 18, 2005-ben 42, míg 2008-ban 77 millió dollárt termelt a film.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!