Szekeres Viktor

Rögtön megbuktak Charlie új angyalai

Első nekifutásra nem sikerült az amerikai ABC csatorna terve, hiszen a Charlie angyalai modernizálása viszonylag kevés nézőt érdekelt. A sorozatot nálunk először az AXN, majd a TV2 tűzi adására.

Úgy tűnik, hogy csak egyszer volt Budán kutyavásár, ugyanis a Hawaii Five-0 tavalyi feldolgozásának sikerét meglovagolni kívánó új Charlie angyalai nem nagyon érdekelte a közönséget. A csütörtökön bemutatott akciókrimi első része csak valamivel több mint 8 millió nézőt érdekelt Amerikában, ami mindössze a harmadik helyre volt elegendő az este 8 órás időpontban, az Agymenők és az X-Faktor legfrissebb epizódja mögött.


Az új Charlie's Angels három angyalát Minka Kelly, Annie Ilonzeh és Rachael Taylor alakítja, az új Bosley Ramon Rodriguez lett, Charlie hangját pedig Victor Garber kölcsönzi. A sorozat készítői pedig nem szorulnak bemutatásra: Alfred Gough és Miles Millar legutóbb a Smallville pilotját vetették papírra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #4
    oké, ez így elfogadhatóbb:) mert egyébként, ha tényleg mindenki szerint tré, az inkább a mostani rész nézettségéből fog kiderülni.
  • Hornymut #3
    Én megnéztem, és büszke vagyok rá :-)
    Én arra gondoltam, hogy lehet valaki odakapcsolt, hogy lássa az új angyalokat, de látván milyen lett, elkapcsolt, így nem számít teljes rangú nézőnek.
    De én nem számítok, mert én engem nem érdekelt, csak egy bizonyos sorozatos blogon megjelent kritika hatására néztem meg. :-)
  • winnie #2
    azt nem csodálod, hogy kevesen nézték meg, holott még te is megnézted? ez így nem túl jó "indoklás", ilyen alapon sokan megnézhették volna, hogy lássák, mint te.
  • Hornymut #1
    Nem csodálom a bukást, a pilot valami hihetetlenül gagyi lett. Nulla színész játék, bugyuta párbeszédek, kevés akció, stb. Ha ezt egy trash sorozatnak gondolták volna, akkor nem lenne gond, de komolyan gondolták, így komolytalan az egész :-)