Szekeres Viktor

Le akarják vadászni a Prison Break-ből T-Baget

A Prison Break után újabb sorozatban fog feltűnni T-Bag, illetve az őt alakító színész, Robert Knepper. A Prison Break íróinak Breakout Kings című szériájában ugyanis a főhősök épp a hírhedt bűnözőt akarják elkapni.

Március hatodikán debütál Amerikában az A&E csatornán a Breakout Kings című akciósorozat, mely kalandos úton kerül végül a képernyőre. Tavaly ugyanis a szériát, illetve annak pilotját a Fox csatorna rendelte meg a Prison Break két írójától, azonban nem találták elég erősnek azt. A sorozatra kíváncsiak szerencséjére a Breakout Kings gyártó nem adták fel és nyáron kerestek egy új csatornát, mely érdeklődést mutatott a projekt iránt, így kerül az az A&E-n bemutatásra.


A Gavin Hood (X-Men kezdetek: Farkas) által rendezett első részben felvázolt történet szerint a sorozat két szövetségi marsallról szól, akik börtönből szökött fegyenceket próbálnak elkapni pár fegyenc segítségével, mondván egy bűnözőt legjobban egy bűnöző ismerhet. A Breakout Kings-ből, melynek egyik korai részébe a Robert Knepper által alakított T-Bag is át fog szivárogni a Prison Break-univerzumból, első nekifutásra egy 13 részes első szezont rendeltek be.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)