Szekeres Viktor

Ősztől az 5. évaddal folytatódik a Chuck

Nem sok sorozat élte túl az évadot at amerikai NBC csatorna hétfői szériái közül, de sokak meglepetésére a Chuck igen, így a könnyed akciósorozatból elkészülhet az ötödik, zárószezon is, mely 13 részből fog állni.

Itthon gigantikusat bukott a Chuck című kémakciós móka, s bár Amerikában sem nevezhető sikernek a sorozat, úgy tűnik, hogy épp leültet annyi nézőt a tévéképernyők elég, hogy az NBC csatorna elégedett maradjon. A 4. évad végére vészesen lecsökkent nézőszám ellenére ugyanis most már biztosra vehető, hogy elkészülhet az 5. évad is, mely 13 részes lesz és a tervek szerint az utolsó.


A Chuck mellett a Narancsvidék és A pletykafészek című tinisorozatokat kitaláló Josh Schwartz szériája ezzel az NBC idei hétfői sorozatai közül mindössze a második, mely túléli 2010/11-et, hiszen a The Event, a Chase, a The Cape és a Law and Order: LA is elvérzett a nézőkért folytatott küzdelemben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #1
    Chuck sorozatot bírom, kár hogy itthon behalt a közvetítése. A Chase is jó volt, nem értem, mi nem tetszett benne az amcsiknak. Pl bírtam a kemény szőke női karaktert.