Szekeres Viktor

Egy rész után berendelték az év leginkább várt sorozatának folytatását

Az HBO egy percig sem habozott és berendelte a Trónok harca című fantasy sorozat második szezonját, mely forgatására az év második felében kerülhet sor, premierjére pedig jövő év tavaszán vagy nyarán.

Kevés sorozat premierjét kísérte akkora felhajtás, mint az HBO-s Trónok harcáét (Game of Thrones). Az Amerikában vasárnap bemutatott fantasy széria első részét, ráadásul hétfőn itthon is láthatta minden érdeklődő, ugyanis az HBO a legtöbb kábelszolgáltatóval megegyezve kódolatlanul sugározta azt. Talán ekkora hírverés után nem is meglepő, hogy a csatorna a premier után két nappal úgy határozott, hogy megrendelik a készítőktől a 2. évadot is.

A remek kritikai visszhangot meglepő módon csak közepes nézettség követte, hiszen a Trónok harca premierjét Amerikában csak 2,2 millióan látták, de úgy tűnik, hogy az HBO-nak ez elegendő volt. A csatorna legutóbbi nagy premierje, a Gengszterkorzó is az első részt követően kapta meg a folytatásra való felkérést, a különbség mindössze annyi volt, hogy a 20-as években játszódó sorozat első részét majdnem 5 millióan látták.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tatish #7
    Sokszor a kommentelelők hozzászólása többet ér mint maga a cikk(sorry Viktor).
    A hozzászólások szerint jó sorozatnak ígérkezik, kár hogy nem láttam az első részt :/
    Be kell pótolnom
  • Loverman #6
    most meg lett 2 is ;) A Camelot sem rossz.
  • koschwarz #5
    lekötött az első rész. pedig az nehéz, amikor este 10-kor az ágyból nézek valamit, mert általában bealszom mindenen :D
  • kisspepe #4
    Hát én is megnéztem volna az első részt, de a UPC hiába hirdette, a Direct-en nem oldotta fel az HBO-t. Forumokon más szolgáltatókról is halottam, akiknél elvileg látni lehetett volna aztán mégse.

    Mindegy majd letöltöm netről.
  • BoneHeart #3
    Na meg persze hiánypótló sorozat is, nem igazán van fantasy sorozat...
  • cS6Szi #2
    6 éve olvastam a könyvet. Azóta várom már, hogy filmet vagy sorozatot csináljanak belőle. És azt kell mondjam, hogy elégedett vagyok a minőségével. A szereplők, a tájak, az eszközök minden klappol az elképzelésemmel. Az első részt eddig 2x néztem meg és újból elkezdtem olvasni a könyvet. Remélem a színvonal marad és akkor nem lesz baj.
  • bmw #1
    Eddig nagyon jonak igerkezik...