Szekeres Viktor

Kódolatlanul fog sugározni a magyar HBO

Az év egyik legjobban várt sorozata, a Trónok harca az amerikai premier másnapján, április 18-án érkezik a magyar HBO-ra. Az első részt - szolgáltatótól függően - kódolatlanul sugározza az HBO.

Az HBO legújabb saját gyártású sorozata, a Trónok harca premierje kódolatlanul is megtekinthető lesz Magyarországon. A várva várt fantasy sorozat az amerikai premier másnapján, vagyis április 18-án debütál a közép-európai régióban, beleértve Magyarországot is, s aki nem rendelkezik HBO-előfizetéssel, az is megnézheti a pilot epizódot az HBO-n és az HBO HD-n kódolatlanul április 18-án 21:54 és 23:05 között.


Az előfizetők az HBO, az HBO2 és az HBO On Demand kínálatában is megtalálják majd a sorozatot. Kezdetben kizárólag az HBO-n és az HBO On Demand-en kerülnek adásba az egyes epizódok - eredeti nyelven, magyar felirattal. A szinkronizált változat csak a későbbiekben, várhatóan május folyamán lesz elérhető az HBO-n, az HBO2-n és az HBO On Demand-en is.

Az HBO minden partnere számára lehetővé teszi, hogy a fenti időszakban kódolatlanul sugározza műsorát, a háztartásokban azonban csak akkor elérhető az adás, ha az adott televíziós szolgáltató ezt előfizetői számára lehetővé teszi. Várhatóan az alábbi szolgáltatók biztosítják előfizetőik számára a Trónok harca első részének kódolatlan elérését: Invitel, Vidanet, FiberNet, UPC digitális kábeltv, UPC Direct, T-Home digitális kábel TV, T-Home IPTV, T-Home Sat TV, Hello Digital.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cS6Szi #8
    1, Nagyából másnap már le is lehet tölteni majd a sorozatos torrent oldalról.
    2, Attól hogy az hbo saját költségvetésből csinàlja nem következik semmi. A forgató könyvet a kőnyv írója kèsziti. Nem hiszem hogy vontatot lesz. Az eredeti story is ütös volt.
  • lammaer #7
    Nekem az HBO saját gyártású sorozatai nem mindig jönnek be. Általában jól indulnak, aztán rétestészta lesz belőlük, jó vontatott cselekménnyel.
  • sanyicks #6
    úgy sem fizetek havi 3k az éjdzsbíjóra :) kár a gőzért
  • nessboth #5
    Én a viharszigettel voltam úgy, hogy párhuzamosan olvstam a filmmel, mikor vonaton utaztam elolvastam egy adagot a könyvből, majd ugyanazt a részt megnéztem filmen.
    MEg kell hagyni a film magasról veri a könyvet!
  • cS6Szi #4
    Az első évad az első könyvből készül. A legrövidebb az összes közül. Mindennel együtt 510 oldal. Szerintem érdemes lenne elolvasni mielött jön a sorozat. Pont a csavarok miatt nem hiszem, hogy miután megnézted a sorozatot utánna lenne kedved elolvasni a könyvet, mert már az ütösebb eseményeket ismerni fogod. A tűz és jég dala ciklus pedig pont ezekben erős. Azért nem bírod abbahagyni, mert mindig jön egy nem várt esemény és ez annyira felzaklat, hogy akkor már kiváncsi vagy mivel lehet ezt még fokozni. Még van bő 10 nap az első részig. Addig akár az egész könyvet ellehet olvasni. Én ezt a verziót ajánlom.
  • winnie #3
    egyes esetekben szerintem a tetszésnél fontosabb lehet a történet. a jó, csavaros, érdekes történettel rendelkező filmek/sorozatok esetében mindegy, hogy a könyvvel vagy a filmmel kezd az ember, az első élmény, amikor megismeri a történetet, szerintem visszaadhatatlan lesz. lehet bármilyen jó egy sorozat, ha ismered a sztorit, nem fogod úgy élvezni, mint az, aki először látja. úgy nem, csak másképp. (és ez a "másképp" lehet, hogy jobban sül el, ki tudja.)

    elsőnek amondó vagyok, hogy az időfaktor kell, hogy döntsön. ha valaki heti 50 percben akar jót magának, akkor sorozatozzon. ha valaki sokkal több időt akar/tud szánni a szórakozásra, akkor az könyvezzen. ráadásul könyvben nem kell majd egy évet várni a folytatásra, ha valaki most kezd.
  • Drawain #2
    Érdemes ilyenkor előbb megnézni a filmet/sorozatot és csak utána olvasni a könyvet, mert ha jó az előbbi, akkor az utóbbi is nagy valószínűséggel tetszeni fog - fordított esetben meg hajlamos az ember a könyvhöz mérni.
  • koschwarz #1
    zsír. már csak azt nem tudom, hogy először elolvassam a regényfolyamot és a sorozatot meg töltsem és raktározzam későbbi megnézésre, vagy kezdjem el már a sorozatot...