Szekeres Viktor

Varázslók pusztítják el a nácikat és Hitlert

Érdekes háborús történetből próbál meg sorozatot készíteni az HBO. A Hobgoblin főszereplőinek célpontja nem más, mint Hitler és a nácik, eszközeik azonban felettébb szokatlanok.

Michael Chabon, népszerű regényíró, aki olyan könyvek szerzőjének vallhatja magát, mint a The Adventures of Kavalier and Clay, valamint a The Yiddish Policeman's Union, s akinek a Rejtélyes nyár, valamint a Wonder boys - Pokoli hétvége című regényeiből film is készült, ezúttal a tévésorozatok irányába kezdett kacsintgatni. A célpont pedig nem más, mint az HBO, projektjének címe pedig: Hobgoblin.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint ugyanis a csatorna élénken érdeklődik Chabon sorozatötlete iránt, s felkérték az írót, hogy feleségével, Ayelet Waldmannel készítsék el annak pilotját forgatókönyv formában. A Hobgoblin történetéről nem lehet sokat tudni, azonban az alapfelállás mindenképp érdekesnek tűnik, hiszen a sorozat a II. világháborúban játszódna, főhősei pedig olyan varázslók, bűvészek, illuzionisták, valamint szélhámosok lennének, akik Hitler és a nácik ellen vonulnak, miközben természetesen képességeiket használják.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #15
    mármint az eddigi több tucat mellé?
  • Paddy #14
    Kéne már végre egy olyan film ahol Adolfék vadászgatják le az őket köpködőket.
  • Merces #13
    ...persze meg olyan ahol a gonosz vadkapitalistákat....csak addig ne vegyél levegőt...
  • kalapos01 #12
    Van olyan is, de kit izgat, kit vadásznak le? Olyan ütődött nem él a Földön, aki azért néz filmet, hogy a végén meghal valaki, akit egy színész játszik.
  • sad1976 #11
    lesz majd egyszer olyan film is ahol a gonosz bolsevikokat és Sztálint fogják levadászni a "varázslók"???
  • Chocho #10
    Ezt én sem értem. Most akkor bűvészek vagy varázslók? Esetleg mindkettők? :P
  • Murder3 #6
    de most ez igazi varázslókról szólna?
    Mert miért tituállja a cikkíró varázslóknak őket, ah utánna a bűvész,szélhámos jelzőkkelt is megemlíti?Így nem túl eggyértelmű, ha nem igazi varázslókról lenne benne szó akkor felejtős,
  • Elk Hunt #2