Szekeres Viktor

Meglepetésfilm lehet az új kedvenc

Itthon csak november harmadikán mutatják be Amerika múlt heti kedvenc premierfilmjét, A segítség-et. A viszonylag olcsó regényadaptációt főleg a női nézők röpítik előre.

Amerikában nincs változás a legsikeresebb filmek listája élén, ismét A majmok bolygója: Lázadás szerezte meg hétvégén az első helyet 27,8 millió dollárral. A meglepetést az Emma Stone főszereplésével 25 millió dollárból készült kosztümös A segítség (The Help) okozta, mely alig 2500 vásznon képes volt 26 millió dollárt összeszedni péntektől vasárnapig úgy, hogy szerdán és csütörtökön újabb 10 milliót mondhatott magáénak.


A film ezzel túlszárnyalta az elmúlt évek augusztusban bemutatott női regényadaptációit, hiszen a Júlia és Júlia 20, míg az Ízek, imák szerelmek 23 millió dolláros startot produkált. A segítség jó szereplése azért is tanulságos, mert így kiderült, hogy nyáron nem csak komédiák, gyerekfilmek és látványmozik lehetnek sikeresek. Cseppet sem meglepő módon a hétvégi előadások közönsége 74%-ban nőkből és 60%-ban 35 éven felüliekből állt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!