Szekeres Viktor

A Hupikék törpikék 3D már az egész világot meghódította

Úgy tűnik, hogy nem csak Amerikában nagy siker a Hupikék törpikék 3D, hanem világszerte. Már most el lehet kezdeni fogadásokat kötni arra, hogy a hazai premier is lesz-e akkora siker, mint azt várni lehet.

Amerikában tovább folytatja diadalútját a Hupikék törpikék 3D, hiszen alig két hét és egy hétvége alatt elérte a 100 milliós bevételi álomhatárt, miközben a vele egy napon bemutatott, és nyitóhétvégéjén azonos bevételre szert tevő Cowboyok és űrlények még csak 81 millióig jutott el, ami azt is jelenti, hogy a közönség Raja Gosnlett félig animált, félig élőszereplős filmje sokkal jobban bejön.

Ennél már csak a film nemzetközi sikere számít nagyobb fegyverténynek: hétvégén 44 országban 60 millió dollár bevételt hozott, így már 140 milliónál tart Amerikán kívül. A Hupikék törpikék 3D egyik legnagyobb sikerét Kínában aratta, ahol 12,5 millió dollárral gazdagította a mozik kasszát, s ezzel minden idők 10 legjobban bemutatkozó nem kínai filmje közé került az országban. Emellett Angliában, Oroszországban és Dél-Koreában is erősen indultak Okoskáék.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!