Szekeres Viktor

Zöld Lámpás a korhatáros filmjét is bebukta

Ez eddig nem Ryan Reynolds nyara, hiszen a Zöld Lámpás után a Testcserével is bukni látszik a színész, ráadásul a filmet nem kisebb név rendezte, mint David Dobkin, aki anno az Ünneprontók ünnepével robbantott.

Egyre-másra lettek kisebb-nagyobb sikerek a tavasz óta bemutatásra került korhatáros komédiák Amerikában, elég csak a Másnaposok 2-re, a Förtelmes főnökökre, az Őrült, dilis, szerelemre, a Barátság extrákkal-ra vagy a Rossz tanárra gondolni. Azonban úgy tűnik, hogy a Testcsere (The Change-Up) megszakítja ezt a remek sorozatot. A Ryan Reynolds és Jason Bateman főszereplésével készült komédia ugyanis nem Bateman előző filmjének (a sikeres Förtelmes főnökök) útját követte, hanem inkább Reynoldsét (a bukta Zöld Lámpás), s a várakozások alatt nyitott.


Az első becslések szerint a testcserés komédia mindössze 14 millió dollár bevételt hozott Amerikában péntektől vasárnapig, pedig a Universal rengeteget költött a marketingre, s az 52 milliós költségvetés sem mondható kevésnek a többi, 25-35 milliós komédiához képest. Ráadásul az mindent elmond a film startjáról, hogy a műfaj legutóbbi képviselőihez képest sem sikerült jól bemutatkoznia, hiszen a Megint 17 2009-ben 23, a Hirtelen 30 2004-ben 21 és a Nem férek a bőrömbe 2003-ban 22 millió dollárral debütált.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Csaba007 #4
    Mármint az első részt aug 11-től játszák.:)
  • Csaba007 #3
    Lesz green lantern 2. Aug.11től megy Magyarországon.
  • labzo #2
    Pedig a Zöld lámpás filmet, nem rég kezdték el vetíteni minálunk. Nekem azért tetszett, a vége meg gondolom olyan, hogy a film készítők gondoltak a következő filmre is, a legalább más kezdőjelenete lesz, a gyűrő felhúzása meg flahsbeak lesz.
    Ne értsetek félre, nem tudom pontosan, hogy mi lesz a következő filmben, bár nem emlékszem rá, hogy bejelentették a Zöld lámpás 2. részét, hogy le fogják forgatni, de azért, illene egy trilógiát csinálni belőle, mert nem minden képregényen/rajzfilmen látható elemeket tettek bele a filmbe (pl. az élő bolygót, de írhatnék még mást is, de lehet, hogy végig spoilerezném a következő /két/ filmet).
  • portable #1
    megesik