Szekeres Viktor

Itthon is megbukott a Zöld Lámpás

Itthon a Zöld Lámpás olyannyira leszerepelt, hogy egyik nyári szuperhőssel sem tudta felvenni a versenyt. Sőt, még az év elején bemutatott Zöld Darázs is több honfitársunkat érdekelte.

Cseppet sem meglepő módon itthon sem indult be a közönség a Zöld Lámpás hallatán, sőt, a magyarokat még kevésbé érdekelte a DC szuperhőse, mint az amerikaiakat. Hiszen míg Amerikában a Zöld Lámpás startja nem sokkal volt gyengébb a Thor vagy az Amerika kapitány nyitásánál, és nagyjából az X-Men: Az elsők szintjén mozgott, addig itthon kevesebb, mint feleannyian látták az első héten, mint a két Marvel-hős filmjét, s még az X-Men rebootjának startja is könnyed felülmúlta a hétvégi teljesítményét, pedig az csak 2D-s volt. (Sőt, itthon még a Zöld Darázs is jobb nyitóhétvégét produkált a hatalmas költségvetésű Zöld Lámpásnál.)


Marrtin Campbell filmjének teljesítménye itthon a 40 mozi ellenére is csak a hétvégi harmadik helyre volt elegendő. Az első továbbra is a Verdák 2, az újabb 21 394 jegyvásárlóval már 200 ezer néző fölé kúszott a Pixar idei filmje. A második helyet pedig az a Förtelmes főnökök szerezte meg 17 750 eladott jeggyel, mely a nyár egyik meglepetésfilmjeként így már 115 ezer néző fölött jár.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Darth Sith #5
    csodálkoznak? 2,5 hónapja kijött a világon mindenhol, aki akarta korábban már megnézte valamilyen formában.
  • Prof William #4
    R4égi hiedelem hogy ha főhős eltakarja a szemét máris senki sem jön rá a dologra. :)

    Ez már a Zorronál is röhejes volt. Vagyis a régi disney sorozatnál ahol mindenki ismerte. Az Antonio Banerasos filmben legalább volt annyi előnye hogy őt viszont tényleg senki sem ismerte mielőtt Zorro-lett..
  • winnie #3
    de hiába kalap, ha te is megnézted. ilyen alapon sokan megnézhették volna még.
  • bigjoe #2
    Pedig nagyon jó volt!!!! Sőt végre a hős kedvese felismerte az hősünket az álarc ellenére... ;o)
  • TreDoR #1
    Amekkora kalap ... film, nem csodalom, meg a thort is jocskan alulmulta.