Szekeres Viktor

Újabb jópofa komédia sült be

Úgy tűnik, hogy az akciókomédiáknak sokkal kisebb az esélye a befutásra, hiszen az Ananász expressz amerikai sikere óta sorra buknak meg az ezirányú próbálkozások. Most a 30 Minutes or Less okozott csalódást.

Amerikában pénteken mutatták be a 30 perc vagy annyi se (30 Minutes or Less) című akciókomédiát, melyet az a Ruben Fleischer rendezett, aki a Zombielandet is készítette. A nálunk október 13-án bemutatásra kerülő film ugyan csak alig 28 millió dollárba került, de ettől függetlenül a gyártó Sony csalódásként könyveli el, hogy mindössze 13,3 millió dollár bevételt hozott Amerikában premierje hétvégéjén, amivel a toplista 5. helyét szerezte csak meg.


A Sony exit polljaiból kitűnik, hogy a 30 perc vagy annyi se azon kevés filmek közé tartozik, mely inkább a fiatalokat érdekelte, mint az idősebbeket, hiszen a nézők 69%-a volt 25 éven aluli. Azon sem nagyon lehet meglepődni, hogy a férfi főszereplők hadával ellátott film inkább a moziba járók hímnemű hányadát érdekelte: 58%-ban férfiak és 42%-ban nők váltottak rá jegyet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!