Szekeres Viktor

A Cowboyok és űrlények beintett a Hupikék törpikéknek

A Cowboyok és űrlények végül megszerezte az első helyet az amerikai hétvégi mozis toplistán, de arról már hétfőn le kellett mondania, hiszen a Hupikék törpikék 3D igencsak beleerősített.

Adósak vagyunk még az amerikai mozis hétvége nagy párharcának végeredményével, hiszen a Cowboyok és űrlények, valamint a Hupikék törpikék 3D csatája az első becslések szerint döntetlen lett, hiszen mindkét film nyitóbevételét 36,2 millió dollárban határozták meg a stúdiók. Hétfő este beérkeztek a végleges adatok is, melyek szerint Jon Favreau western-scifije jobban szerepelt vasárnap, mint ahogy arra számítottak, így 36,4 millió dolláros starttal szerezte meg a hétvégi koronát. A Hupikék törpikék 3D végül 35,6 millió dolláros kezdő hétvégét könyvelhetett el magának.

Persze ezek csak hétvégi eredmények, azóta már lehet látni, hogy a 110 millió dollárba kerülő Hupikék törpikék az összbevételt tekintve lepipálhatja a majdnem 200 milliós Cowboyok és űrlényeket. Előbbi ugyanis annak ellenére, hogy családi film, a hétköznapokon könnyedén győzi le utóbbit: szerdán már 51,1 millió dollár bevétel állt a törpikék mellett, míg a képregény-adaptáció csak 48,5 millióig jutott el.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Betonparaszt #1
    Na mi van? Az eredeti szalagcím nem volt elég hatásvadász?