Szekeres Viktor

Nagy meglepetés a magyar mozikban: végre érdekelt minket egy film

A magyar közönség megmutatta, hogy nem kell ahhoz világpremier, hogy egy film sikerrel mutatkozzon be idehaza. Az eset pikantériája az, hogy éppen egy Warner stúdió által gyártott komédia érdekelt mindenkit.

Idén már több ígéretesnek tűnő filmről derült ki, hogy nem érdekli a magyar közönséget, de pár leszereplő blockbuster és néhány korrekten teljesítő meglepetésfilm után végre akadt egy premier, mely szinte a semmiből robbant a hétvégi magyar mozis toplista élvonalába. A Förtelmes főnökök című komédiáról van szó, mely annak ellenére máris nagy siker, hogy a főszereplők (Jason Bateman, Jason Sudeikis, Charlie Day) nem túl ismertek idehaza.


Persze a mellékszerepekben már ismert arcok láthatóak (Colin Farrell, Kevin Spacey, Jennifer Aniston), de ez általában nem szokott sem osztani, sem szorozni, azonban a Förtelmes főnökökre csak a hétvégén 39 019-en váltottak jegyet Magyarországon. A 29 kópián bemutatott film így a Verdák 2 és a Harry Potter 8. része után a harmadik legnézettebb film lett a hévégén.

A 39 ezer nézős start meglehetősen jónak számít, hiszen idén még nem volt olyan eredeti, nem folytatás- vagy feldolgozásfilm, ami ennyi honfitársunkat érdekelte volna, de még olyan sikereket is lekörözött, mint a Thor, a Rio vagy A Föld inváziója - Csata: Los Angeles.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • endrev #1
    Tekintve hogy az összes többi premierfilm csúfos hangulatgyilkolás... :D Ez viszont egy - még nem láttam, úgyhogy csak remélhetőleg: - minőségi vígjáték sztárparádéval.