Szekeres Viktor

Képregény-történet fog átvezetni a Star Trek 2-be

Aki nem bírja a várakozást a Star Trek 2012-es nyári, de egyes pletykák szerint halasztásra kerülő premierjéig, annak egy szeptemberben induló képregény-sorozat csillapíthatja az étvágyát.

Az IDW Publishing és a CBS Consumer Products bejelentette, hogy vadonatúj, havonta megjelenő Star Trek képregény-sorozatot indít szeptemberben, melynek helyszíne J.J. Abrams rebootolt Star Trek-univerzuma lesz. A sorozat az egyik forgatókönyvíró, Roberto Orci közreműködésével fog készülni, s története nem csak a 2009-es filmével fog összefonódni, hanem a 2012-re tervezett folytatás sztorijával is.

A tervek szerint a képregény a klasszikus Űrszekeres-tévésorozat epizódjait is át fogja ültetni az új világba, az új karakterek közé. kezdetnek például a "Where No Man Has Gone Before" címet viselő második pilot kerül adaptálásra. Ebben a részben a USS Enterprise legénységének két tagja egy energiamező hatására istenszerű teremtménnyé válik, minek hatására Kirk kapitány, attól félve, hogy elvesztették emberségüket, egy közeli bolygón rakja ki őket, még mielőtt olyan erőssé válnak, hogy nem lehet őket megállítani.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #6
    Most mondhatnám azt, hogy te még életedben nem láttál azonos című filmeket, meg hogy nem kell átmenni Amerikába, hogy "egyelőre cím nélküli Star Trek folytatásként" utaljon az ember a filmre, de épp te nyomod le tövig a faszt a torkodon. Star Trek 2 még eleve nincs is. Van egy másik, aminek a címe..., de jé, hiszen épp te írtad le. (Szerinted mi volt a tavalyelőtti film címe?)
  • tatish #5
    Csakezmaradt:
    Ja, ezt az "okos" számozást én sem igazán értem...
  • Csakezmaradt #4
    2, mi? Hülye marha...
    Star Trek II: The Wrath of Khan (1982)
  • bmw #3
    Akkor ne nezd, ennyi....
  • Ender Wiggin #2
    Szerintem egy tiniagyra bekalibrált fos. Még az öreg Kirk-féle legénységet is szívesebben nézném, mint Abrams elbaltázott baromságát.
  • Rage47 #1
    csak jöjjön már:)