Szekeres Viktor

Az új Star Trek-film végső plakátja

A Star Trek minden bizonnyal a nyár(elő) egyik leginkább várt sorozata, melyet a scifi-rajongók valószínűleg meg is tekintenek, a nagy kérdés, hogy az átlag mozinéző kíváncsi lesz-e az "Űrszekerekre", hiszen a legutóbbi Star Trek-mozifilm bukás volt, de maga a franchise moziban egyébként sem volt túl sikeres az elmúlt években.

Klikk ide! A John Cho, Ben Cross, Bruce Greenwood, Simon Pegg, Chris Pine, Zachary Quinto, Winona Ryder, Zoe Saldana, Karl Urban, Anton Yelchin, Eric Bana és Leonard Nimoy szereplésével készült film a USS Enterprise (ld. még az eredeti Star Trek-sorozat) legénységének eredettörténete lesz, azt meséli el, miképp jött össze a legendás csapat.

Amerikában a filmet május 8-tól "normál", valamint IMAX mozikban is meg lehet nézni, míg nálunk a premier természetesen egy nappal hamarabb, május 7-én lesz, de arról (egyelőre) még nincs információnk, hogy itthon tervez-e a forgalmazó IMAX-es kópiát behozni.

Az eddigi teaser-plakátok után úgy néz ki, hogy végre meglett a végső változat is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • nessboth #13
    Nekem van egy bad feeling about this...mintha a poszter hűen szimbolizálná a film színvonalát...tudom ne itéljek, míg nem láttam a filmet...
  • stng #12
    Nekem tetszik és megnézem.
  • winnie #11
    igazából az a kérdés, és erre nem tuom a választ, hogy egy nem star trek ismerő, egy, a filmet megnézni nem tervező mit reagál, hsizen nekik készül a plakát, mi úgyis megnézzük, plakát ide vagy oda.
  • Darth Sith #10
    "akkor az jó, mert évi 2-3 scifi esetén nem gáz a dolog"
    Hol az egyediség, az egyedi gondolatok, ötletek, amelyek alapvetően a star trek-et jellemezték anno?

    "a plakát szokatlan, nem véletlen, hogy nem tetszik sokaknak, mert az ember inkább vár el 4-5 hollywoodi mosolyt kínáló fejet meg egy robbanást a háttérben, mintsem valami elmosódott, teaselő hajót."
    nem ezzel van a gond, hanem egyszerüen semmit mondó lett a plakát, nincs benne semmi igazán jellegzetes motívum. Ettől függetlenül én biztos megfogom nézni, de nagyon sokan nem, mert ez a plakát nem megfogó, nincs benne semmi jellegzetes. A 4-5 hálivúdi mosolyos-robbantós plakát amit mondtál, pont, hogy az lenne sablon. Ez nem sablonos, egyszerüen gagyi :)
  • 05lampard #9
    "A Star Trek minden bizonnyal a nyár(elő) egyik leginkább várt sorozata, melyet a scifi-rajongók valószínűleg meg is tekintenek, a nagy kérdés, hogy az átlag mozinéző kíváncsi lesz-e az "Űrszekerekre", hiszen a legutóbbi Star Trek-mozifilm bukás volt, de maga a franchise moziban egyébként sem volt túl sikeres az elmúlt években. "
    Mivaaan? Sorozat?
  • winnie #8
    "kb minden második scifi film plakátján ez van, "

    akkor az jó, mert évi 2-3 scifi esetén nem gáz a dolog.

    a plakát szokatlan, nem véletlen, hogy nem tetszik sokaknak, mert az ember inkább vár el 4-5 hollywoodi mosolyt kínáló fejet meg egy robbanást a háttérben, mintsem valami elmosódott, teaselő hajót.
  • CybeRick #7



    A filmet természetesen izgatottan várom.
  • akyyy #6
    "szar szar fúj pfúúj...."

    ehh hülyék vagytok ti, meg szánalmasak:D
  • Darth Sith #5
    mennyire ócska, sablon hálivúdi? kb minden második scifi film plakátján ez van, netán más szavakkal hasonló.. sablonos szar lett ez is..
  • CybeRick #4
    Azért ez tényleg nagyon gyenge plakát. Kb 10 perc PS melóval igényesebbet lehet összegányolni.