Szekeres Viktor

Folytatást kap 2010 egyik leginkább várt scifije

Amerikában csak pár százezer dollárra volt jó a Monsters című scifi, azonban a világviszonylatban szerzett négymillió úgy tűnik, hogy elég volt ahhoz, hogy elkészülhessen a második rész.

Cannes-ban kiderült, hogy a Vertigo Films nem tévésorozattal, hanem egy újabb filmmel szeretné folytatni a Monsters című scifit. A tervek szerint a forgatásra szeptemberben kerülne sor Argentínában, a történet pedig teljesen új lenne, a kapcsolódási pontja az első résszel mindössze annyi, hogy ugyanabban az idegeninvázió pusztította világban játszódna.


A rendező feladatokat a rövidfilmes duó, Brent Bonacorso és Jesse Atlas vállalta el. A producerként közreműködő Alan Niblo elmondása szerint egy Heart of Darkness-stílusú sztorira kell számítanunk, mely valószínűleg a szörnyek területének szívébe is elkalauzolja a nézőt, a középpontban pedig egy néző számára ismeretlen testvérpár lesz. A tervek szerint a Monsters 2 nagyjából 5 millió dollárból készülne el, az első film költségvetésének többszöröséből.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Locutus51 #3
    Baromi unalmas volt az első rész. Jómagam fordítottam, de nem hiányzik... Remélem, ez a második rész jobb lesz.
  • Sliderx #2
    Várós? Az első rész várós volt, de számomra egy hatalmas csalódás lett belőle.
    Ami viszont érdekelne, az a Heart of Darkness stílusú sztori, feltéve ha itt konkrétan az Ocean csapat munkájának megfilmesítéséről lenne szó.
  • Enton #1
    Na ez várós lesz. Reméljük nem száll el a ló velük.