Szekeres Viktor

Folytatódik az év horrorszenzációja?

Egyelőre még mindig nem tudni, hogy 2011. horrorszenzációjának, az Insidious-nak készül-e folytatása. Kiderült ugyanis, hogy a készítők csak akkor akarnak második részt csinálni, ha valóban értelmes ötletre fog épülni.

Az idei év első felében a horrorfilmek közül mindenki a Sikoly negyedik részétől várta a nagy kasszarobbantást, hiszen a népszerű horrorszéria első három epizódja egyaránt 100 millió dollár körüli bevételt ért el Amerikában. Azonban hiába a nagy kampány, a Sikoly 4 csak 37 millió dollárra volt jó Amerikában, bár a nemzetközi bevételekkel 100 milliósra is duzzadhat a film.


Az Insidious, melyet a Fűrészt is rendező James Wan készített, alig 1,5 millió dollárba került, meghódította Amerikát, hiszen a film már 52 millió dollárnál tart bevétel tekintetében - igaz a világ többi részén, ahol jóval nehezebb eladni a filmet, még a 20 milliót sem érte el. Adódik is a kérdés, hogy a hatalmas sikert vajon megpróbálja-e megismételni a gyártó stúdió. Nos, a stúdió minden bizonnyal meg fogja próbálni, azonban az Insidious 2-nek mindenképp a készítők bólintása is alapfeltétele.

Jason Blum, a film producere, a ShockTilYouDrop-nak elmondta, hogy ők is gondolkoztak már az esetleges második részen, azonban egyelőre se terv, se premierdátum nincs. A producer úgy érzi, hogy Wan hasonló helyzetben van, mint Oren Peli a Paranormal Activity esetében, aki nagyon szkeptikus volt a folytatást illetően, azonban Michael Perry ötletére felkapta a fejét, hiszen az illett a filmhez. Tehát az Insidious-nak is akkor lesz folytatása, ha a készítők előállnak egy új ötlettel, egy olyan sztorival, aminek lesz értelme, s nem csak az a célja, hogy még egy filmmel még több pénzt gomboljon le a nézőkről

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!