Szekeres Viktor

Baljóslatú plakát is jár a Végső állomás 5-höz

A Végső állomás az egyik legsikeresebb horrorszériának mondható, hiszen szinte minden része jobban teljesített anyagilag az előzőnél. A negyedik epizód világszerte már a 200 milliós bevételi határt ostromolta.

A 3D-ben forgatott Végső állomás 5 (Final Destination 5) előzetesének megjelenése után nem sokkal kijött a film első, kedvcsináló plakátja is, mely nem árul el sokat a filmről és a benne szereplőkről, de azért sejteti, hogy mire számíthatunk, ha augusztus végén horrorfilmet szottyan kedvünk nézni a moziban. Bár a előző epizódokban akadtak szerencsés túlélők, az 5. rész új karakterekre fog épülni, többek között Emma Bell, Nick D'Agosto, Miles Fisher és Arlen Escarpeta fog feltűnni a filmben.

Bár lehet, hogy kisebb szerepben más ismerős arcot is fogunk látni, az előzetes hírekből csak annyi derült ki, hogy az első rész legjobb jelenetét produkáló Tony Todd a második részt követően ismét játszani fog a szériában, bár azt még nem tudni, hogy mennyire lesz fontos a jelenléte. A Steven Quale által rendezett filmet Amerikában augusztus 12-től lehet megnézni, itthon pedig várhatóan augusztus végén.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • who am I 7 #3
    Nem kezd ez is idétlen trashbe átmenni?1-2-t bírtam....de a többi tré.
  • Murder3 #2
    de értelmi fogyatékos lehet aki ilyen plakátot csinál egy ilyen filmnek....
  • portable #1
    jó lett