Szekeres Viktor

Csavar a Paranormal Activity 3 történetében

A Lionsgate stúdió nem nagyon bánkódik, hogy a hetedik rész után érdeklődés hiányában elhalt a Fűrész-sorozat, hiszen már tavalyelőtt megszületett az utód, a Paranormal Activity, melynek idén a harmadik része kerül mozikba.

A Variety értesülései szerint Henry Joost és Ariel Schulman, a Catfish rendeződuója fogja rendezni a Paranormal Activity-sorozat harmadik részét. A forgatókönyvet a második részt is jegyző Christopher B. Landon írta, s az első filmet kedvelők számára jó hír lehet, hogy annak rendezője, Oren Peli ismét ott lesz a producerek között. A tervek szerint a bemutatóra október 21-én kerülne sor.

Miután a Paranormal Activity első és második részének (utóbbi nálunk Újabb parajelenségek címen volt látható) története nagyon szépen összekapcsolódott, a harmadik epizód a tervek szerint különálló lesz, afféle eredettörténetként fog funkcionálni. A sztori középpontjában egy új család lesz, az események időpontja pedig a 80-as évek környékére tehető.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Narxis #2
    Nekem sokkal inkább tetszene valamiféle lezáró rész, vagy ha azt 4. résznek tartogatják akkor rendben, jöjjön egy újabb előzmény. De attól félek arra a sorsra fog jutni mint a Végső állomás, hogy a 3. rész(től) már egyáltalán nem volt ijesztő, legalábbis számomra.
  • JackSparrow88 #1
    Hát pont hogy talán még a fűrész az amit talán még érdemes folytatni.(igaz ezt is max 1-2 rész erejéig) A Paranormal-t viszont nem kellene mert nekem még az első rész tetszett, a második viszont már nem annyira. Gyakorlatilag alig történt benne valami, az első 45 perben abszolút semmi de utána sem lett jobb a helyzet. Szal szerintem csak akkor legyen harmadik rész ha színvonalban az első részhez hasonlít és nem a ketteshez...