Szekeres Viktor

Új képek és videó a [rec]3-hoz

Végre belenézhetünk mi is abba, hogy mit sikerült összehoznia a készítőknek [rec] 3 címszó alatt. A népszerű spanyol horrorsorozat ugyanis nemsokára folytatódni fog, ráadásul nem is egy epizóddal.

A minap közzétett plakát mellett már képekkel, sőt, egy színfalak mögötti videóval is tudunk szolgálni a [rec]-horrorsorozat harmadik részéhez, mely a beszédes Genesis alcímet viseli, s mint ebből már sejthető valamennyire, előzményeket fog nyújtani a többi epizódhoz. A film rendezője az a Paco Plaza lesz, aki társával, Jaume Balagueróval készítette a [rec] első és második részét. Ezúttal a duó kettévált, s míg Plaza a harmadik részt forgatta, addig Balaguero a negyediket készítette el, a [rec] Apocalypse-t.


A [rec]-sorozat hatalmas sikerét egyébként abban is le lehet mérni, hogy Karantén (Quarantine) címmel amerikai feldolgozás is készült belőle. A viszonylag olcsó film ugyan 2008-ban nem váltotta meg a világot, nem lett kiugró siker, hazájában 32 millió dollárt hozott, azonban már elkészül folytatása is, a Quarantine 2: Terminal, mely hivatalosan már saját történetet fog feldolgozni.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • nessboth #1
    Téma, helyszín korrekt. Képes megújulni a sorozat, remélem lesz olyan betojós, mint az első rész volt...