Szekeres Viktor

Klasszikus Stephen King-horrort dolgoznak fel

A Carrie sokak szerint a legjobb Stephen King-regény, a Brian De Palma-féle adaptáció pedig a jobb King-filmek közé tartozik. Az MGM új Carrie-je a tervek szerint inkább a regényt venné alapul, mint az első filmet.

Minden jel arra mutat, hogy megvalósulhat az MGM és Screen Gems filmes terve, Stephen King Carrie-jének feldolgozása. A Deadline értesülései szerint a stúdiók felkérték Roberto Aguirre-Sacasát, hogy készítse el a forgatókönyv első változatát. Az író a Hármastársak című tévésorozatból lehet ismert sokaknak, de őt érték fel a tervezett Pókember musical szkriptjének átpofozására is.


Az először 1974-ben kiadott Carrie Stephen King első megjelenő regénye volt és egy középiskolás lányról szólt, aki telekinetikus képességeivel áll bosszút az őt gúnyolókon. A történetet 1976-ban Brian De Palma dolgozta fel mozifilm formájában, majd 1999-ben megszületett egy folytatás is, 2002-ben pedig egy tévés adaptáció. A tervek szerint az új Carrie nem a De Palma-film feldolgozása lenne, hanem az eredeti regény hű adaptációja.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Evil Merodak #3
    Boszorkány! Égessük meg!
  • Archenemy #2
    mondjuk az IT-et nemtom miért nem dolgozzák fel rendesen (a sorozat se volt rossz, de hát azé...)
  • tibisan #1
    arra no komment , hogy a legjobb regény -e..
    de hogy szimpla B kategóriás , az biztos..
    egyszer is elég volt megnézni..
    egy dreamcatcherhez vagy ha régebbi filmet veszünk elő , akkor az első ragyogáshoz köze sincs hangulatban