Szekeres Viktor

3D-ben tér vissza a Texasi láncfűrészes

Pár éve egyszer már rebootolták a Texasi láncfűrészes-szériát, azonban csak két részt ért meg az újragondolás. Most ismét megpróbálkozik egy stúdió az újrakezdéssel, mely ráadásul 3D-ben lesz látható.

A Lionsgate stúdió bejelentette, hogy elkezdi a Texasi láncfűrészes-sorozat új részének, a The Texas Chainsaw Massacre 3D-nek az előkészítését. A stúdió egyik régi partnerével, a Nu Image-dzsel fogja gyártani és forgalmazni a filmet - előbbi Amerikában, utóbbi nemzetközileg. A Nu Image egyébként a Cannes-ban megtartott filmfesztiválon már el is kezdi árulni a horror országokra vonatkozó vetítési jogait.

A horrorsorozat új epizódját az a John Luessenhop fogja rendezni, aki ősszel sikerre vitte a Tökéletes bűnözők című rablós filmet. A forgatást a tervek szerint 2011. júniusában fogják elkezdeni, s a rendező valamint a producerek elképzelése szerint az új Texasi láncfűrészes afféle modern újragondolása lesz a klasszikusnak, ugyanis a készítők célja az, hogy a horrorrajongók új nemzedékének tagjai is maradéktalanul élvezhessék a filmet. Újragondolása ide vagy oda, a film története ott fog kezdődni, ahol az 1973-as Tobe Hooper-eredeti véget ért.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #1
    Ha Nu Image, akkor Steven Seagal :) Biztos ő lesz bőrpofa :)