Szekeres Viktor

Ilyen lett India első 3D-s horrorja

A 3D Indiába is eljutott, s Vikram Bhatt, rendező már az első térhatású indiai horrort is elkészíti, ráadásul nem is egyszer, hiszen a spanyolok számára a feldolgozást is leforgatta már.

Vikram Bhatt készítette el a Haunted 3D-t, India első sztereoszkópikus 3D horrorfilmjét, melynek alant az előzetesét is meg lehet nézni. Nem mondhatnánk, hogy kísérletező, lelkes amatőr próbálkozásról van szó, hiszen a rendező korábban olyan filmekkel rémisztgette az indiai közönséget, mint a Raaz és az 1920. A Haunted 3D május hatodikán kerül bemutatásra.


A Mahakshay Chakraborty és Twinkle Bajpai főszereplésével készült filmnek az az érdekessége, hogy két hónappal az indiai premiert követően elkészül a feldolgozása is. Ugyanis a rendező úgy döntött, hogy Spanyolország számára nem vesződik a feliratozással, inkább teljesen újra forgatja a horrort a hispán közönségre szabva.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • viasz #9
    Nekem az arab pap tetszik...
  • csimmasz #8
    Dikmán a Gázsi!
  • lucifer9393 #7
    a hosszú hajú ázsiai kislányok a gyengepontjaim :D
  • Betonparaszt #6
    Sikoly 5?
  • ZeemanX #5
    1:30-ig jutottam (amiből az első 30mp logó...), itt - a 4. sikításnál - nyomtam egy stopot. Nem az ijedtségtől.
    :-)
  • winnie #4
    ha 8 éves lennél, találnál sokat. huszonévesen nehéz, főleg, mert ma már más jelentheti neked a félelmet, mint akkor. de csak tenned kell érte. nyiss vagy látogass meg itt egy horrortopikot, vagy nézz szét valami horroroldalon a témában. címeket nem mondok, mert nem egy ember ajánlatát kell megfogadnod, hanem olyan filmeket érdemes választani, amiket többen, egyhangúan ajánlanak.

    de még egyszer mondom, mindenki mástól fél: valaki a hosszú hajú ázsiai kislányoktól, más a nem látható, fenyegető veszedelemtől, megint más pedig az inyourface baltát lóbáló sorozatgyilkostól.

    egyébként meg, ha meg nem találsz jó horrort, akkor nézz régieket, amiket még nem láttál. számodra így is, úgy is új lesz.
  • thsanyi5 #3
    Szeretnék végre látni egy horrorfilmet ami igazán félelmetes és ijesztő. DE NEM azért mert folyton egy nő sikoltozik benne. Olyat akarok ami olyan élményt ad mint mikor 8 évesen megnéztem az alien - a bolygó neve halált. Most így huszonévesen nem találok ahhoz foghatót...
  • nessboth #2
    Ez tuti horror hát hol marad a mókamester, a tánc, a BETÉTDALOK?!

    Erre az előzetesre is mondhatjuk, hogy büntet!
  • Chocho #1
    Indiai horror? Hmmm... Lehet inkább a spanyol remake-et nézem meg, pláne ha a rendező ugyanaz.