Szekeres Viktor

A Keresd a nőt! készítői hiába próbálkoznak

A Farrelly-testvérek új komédiáját a szakértők első helyre várták a hétvégén, 20 millió dollár körüli nyitánnyal, azonban az Elhajlási engedély közel sem győzött meg annyi nézőt a jegyvásárlásról, mint arra számítottak.

A gusztustalan poénokkal operáló komédiákról elhíresült Farrelly-testvérek az új évezredben nem nagyon találnak rá közönségükre. Míg 1994-ben a Dumb és Dumber - Dilibogyók, 98-ban a Keresd a nőt! és 2000-ben az Én és én meg az Irén nagy sikert aratott, 100 millió fölötti, vagy akörüli bevételt produkált Amerikában, addig a duó 2001 óta bemutatott öt filmje általában még az 50 milliós bevételi határt sem tudta meghaladni. Ez persze azt is jelentette, hogy Farrelly-film már 10 éve nem állt első helyen az amerikai bevételi listákon.


A rendező testvérpár nagy visszatérését a szakértők e hétvégére jósolták, ugyanis pénteken mutatták be az Elhajlási engedély (Hall Pass) című új komédiájukat Owen Wilson és Jason Sudeikis főszereplésével, mely a kritikusok szerint a régi Farrelly-filmek poénjait idézi fel. Azonban a 36 millió dollárba került film hiába volt a péntek legnézettebbje, a hétvégi összesítés és az első becslések után csak második helyet szerezte meg 13,4 millió dollárral, a Gnómeó és Júlia mögött.

Az Elhajlási engedély itthon március harmadikán, csütörtöktől lesz látható a mozikban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!