Szekeres Viktor

3D-s film ekkorát még nem bukott

Nicolas Cage a Boszorkányvadászat bukását követően még nagyobbat hasalt, ugyanis új akciófilmjére a 3D ellenére sem volt kíváncsi a közönség. A Féktelen harag csúnyán leszerepelt Amerikában.

Úgy tűnik, hogy az akciófilmek és az igazi 3D rajongói ezen a hétvégén messze elkerülték a mozikat Amerikában, ugyanis Nicolas Cage új filmje, a Féktelen harag 3D (Drive Angry) borzasztóan mutatkozott be, kongó mozitermekkel vetítették, s három nap alatt mindössze 5,1 millió dollár bevételre tett szert. Ez a teljesítmény, amellett, hogy a hétvégi mozis toplista kilencedik helyére volt csak elegendő, minden idők leggyengébb 3D-s filmpremierje címet is elnyerte. (A 2000-nél több vásznon vetített filmek közül eddig a Gulliver utazásai tartotta a negatív rekordot 6,3 milliós nyitánnyal.)


Drive Angry 3D - Red Band Clip (NSFW)
Uploaded by dreadcentral. - Classic TV and last night's shows, online.

Pedig a Féktelen harag valódi 3D-s film, nem csak konverzió útján vált tárhatásúvá, mint a tavalyi mozis premierek 95%-a az Alice Csodaországban-tól a Titánok harcán át egészen a Narnia krónikái harmadik részéig. Ez is azt jelzi mindenesetre, hogy nem a 3D teszi a filmet, hiszen a Féktelen harag éppen úgy elbukott, mint az ugyancsak 3D-ben forgatott Sanctum, ellenben például a konvertált Zöld Darázzsal, mely bevételben nemsokára a 100 millió dollárt is eléri Amerikában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Barakukk #13
    Azt érdemes hozzátenni a hírhez, hogy amíg a Guliver utazásait összesen 2000-nél több moziban mutatták be, ebből éppenséggel kevesebb, mint 1000 moziban volt látható 3D-ben is. Ellenben a Féktelen haragot 95%-ban 3D-ben vetítették.
  • creed13 #12
    Szerintem Cage az utóbbi kb 5 évben a Mocskos Zsarun kívül másban nem igazán brillírozott...A Képleten kívül /ami meglehetősen középszerű volt/ a többi filmje még az érdeklődésem sem keltette fel.
  • tibisan #11
    akkor most vagy az elvontabb drámaibb vonalat komálod ??
    face/off meg a szikla az etalonok / cage-nek is meg a rendezőknek is ..a többi csak adalék a darálóban.
  • kalapos01 #10
    A Las Vegas végállomás baromi túlértékelt film. Cage jó, de egyébként semmi. Ellenben az Időjós és a Lord of War veszett jó. Az Adaptációról nem is beszélve. És a Ha/ver is sokaknak tetszett.
  • cylonflatus #9
    Bocs, javítanék: 1., tartotok=tartok, 2., utána még a Las Vegas végállomás is nagyon állat
  • cylonflatus #8
    Az utolsó filmje amit jónak tartotok az a Veszett a világ. Az viszont zseniális, az alakítása is, hatalmasat játszik a filmben, pedig (a Willem Dafoe által alakított) Bobby Peru mellett föl volt adva a lecke...
  • CybeRick #7
    Na igen, mert a Zöld Darázs olyan nagyon mélyenszántó filozófiai mű? Ha az tudott produkálni a mozikban, akkor tényleg furcsa hogy Cage új filmje nem. Könnyen lehet, hogy tényleg a színész nem annyira kelendő már a tengerentúl.
  • koschwarz #6
    hát, szerintem egy ritka nagy ócskavas ez a film. nevetséges, röhejes, kb. mintha egy 13 éves kamasz fantáziái alapján készült volna: legyen sok bumm-bumm, dögös csajok, kúl verdák...csak mindez megvalósítva eszement röhejes, mert minden nagyon kúl akart lenni, csak átestek a ló túloldalára. a feltűnően pocsék zene minderre még ráerősít.
  • Herkulles #5
    Ez azé van mert az utósó léghárítóra mentek be és már ki se jöttek…
  • Zomil #4
    Nekem az utobbi Cage filmekkel nem igazán volt bajom. Tény, h nem csucsprodukciok, és lehet, h pár honap mulva már alig emlékszek belölük valamire, de amig nézem addig szorakoztat és ez a lényeg. :)