Szekeres Viktor

A Gagyi mamikat még mindig sokan tartják viccesnek

Sokan úgy gondolták, hogy egy új Gagyi mami-filmmel előállni 2011-ben az öngyilkossággal ér fel, de Martin Lawrence kétségbeesett kísérlete a mozivászonra való visszatérésre nem volt sikertelen.

Nem sokan hitték volna, hogy a Fox stúdió kétségbeesett pénzszerzési kísérlete működni fog a Gagyi mami harmadik részével, a Gagyi mami: Mint két tojással (Big Mommas: Like Father, Like Son), de a rajongók számára örömmel jelenthetjük, hogy a közönség egy része még mindig kíváncsi a kövér néger nőnek öltözött Martin Lawrence-re. Amerikában a hétvégén az első becslések szerint ugyanis 17 millió dolláros bevételt regisztrált a film, annak ellenére, hogy az alig 30 milliós költségvetésével a széria legolcsóbb epizódja volt.


A 2821 moziban bemutatott film ezzel átlagosan hatezer dollárt termelt egy moziban, ezzel nagyjából hasonló teljesítményt nyújtva a nagy dérrel és dúrral beharangozott scifihez, A negyedikhez, mely 3154 moziban hozott kevesebb, mint 20 millió dollárt, ami 6183 dolláros mozinként átlagbevételt jelent. Az Amerikában ötödik helyen nyitó Gagyi mami 3-at itthon is bemutatták a héten, s többek között az említett A negyedikkel kellett megküzdenie a nézőkért.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Vucli #4
    Szerintem az első nézhető volt, olyan tipikus akció komédia, megszorva érzelmi klisékkel, egyszer elmosolyog rajta az ember. A 2. az borzalom volt, de a bemutató alapján ez a 3. jobb lett.
  • zola2000 #3
    Pfff, mi ez, szánalmas ... bár ja tényleg gagyi.
  • Szefmester #2
    Nem vagy egyedül.. bár azt sem tudtam hogy van második rész. Annyira tetszett az első, hogy a gagyi szó után automatikusan skippelem a bekezdéseket. :)
  • KRTuning #1
    "Sokan úgy gondolták, hogy egy új Gagyi mami-filmmel előállni 2011-ben az öngyilkossággal ér fel" Én is...