Szekeres Viktor

Folytatás készülhet az idei Oscar egyik sikerfilmjéhez

Christian Bale-t és Melissa Leót is Oscar-díjhoz segítette a The Fighter - A harcos című filmdráma, melynek Mark Wahlberg már a folytatását tervezgeti. Egyelőre még nem tudni, ki térne vissza.

Sokak meglepetésére Mark Wahlberg, a The Fighter - A harcos főszereplője az Extrának azt nyilatkozta az Oscar-díjátadó előtti vörös szőnyeges felvonuláson, hogy már elkezdődtek a beszélgetések arról, hogy elkészítsék a film folytatását. "Jelenleg a kettes számú filmről van szó köztünk - mondta a színész -, megcsináljuk a Ward/Gatti trilógiát, és nem fogunk szépíteni a valóságon."


A való életben Mickey Ward három nagy meccset vívott Arturo Gattival 2002 óta, így elméletileg egy folytatás története rögtön az első rész befejezése után vehetné fel a fonalat. Egyelőre nem lehet tudni, hogy az eredeti filmből ki térne vissza, mint ahogy azt sem, hogy egyáltalán megvalósul-e a terv, de ha lesz is valami a The Fighter - A harcos 2-ből, akkor az nem egyhamar, hiszen jelen állás szerint Wahlberg nemsokára Seth MacFarlane-nel forgatja a Ted című komédiát, majd a The Fighter rendezőjének, David O'Russellnek az új filmjében, az Uncharted: Drake's Fortune-ben szerepelne.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!