Szekeres Viktor

A Halálos iramban 3 rendezője folytathatja a Terminátort

Úgy tűnik, hogy Schwarzenegger Hollywoodba történő visszatérése felgyorsította a Terminátor 5-tel kapcsolatos terveket. Az egyik stúdió már azt is tudja, hogy kivel rendeztetné meg a filmet.

A Deadline értesülései szerint a Universal Pictures stúdió elkezdett puhatolózni a Pacificor befektetési alapkezelőnél a Terminátor-franchise jogaival kapcsolatosan. Miután Arnold Schwarzenegger bejelentette, hogy politikai szerepvállalását követően ismét filmes ajánlatokra vár, egyáltalán nem volt meglepetés, hogy több producer és stúdió is érdeklődni egy új Terminátor-mozifilm iránt.

A Universal érdeklődésének komolyságát jelzi, hogy a Halálos iramban - Tokiói hajsza, a Halálos iram és a Halálos iramban: Ötödik sebesség rendezőjét, Justin Lint képzelnék el egy új Terminátor-film karmestereként. A tervezett forgatókönyvet pedig az a Chris Morgan írná, aki a Mobil, a Halálos iramban 3-4-5, a Wanted, valamint az idehaza forgatásra kerülő 47 Ronin szkriptjét is jegyzi.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • boomsly #6
    ..."és akkor ott van a halálos iramban 3-4-5 rendezője...és a halálosabb iram 1-2-6 írója, akik majd jól megrendezik a Terminátort, bizony"

    Inkább temessük el azt a nyamvadt cyborgot!
  • shenmuedc #5
    Költői kérdés volt, kis túlzással.
  • IMYke2.0.0.0 #4
    Megmutatom
  • shenmuedc #3
    A terminátor beépül a nyugdíjas otthonba, hogy aláássa John Connor nagymamájának a táncesti mulatságát, hogy a nagyi öngyilkos legyen és Connor ebbe beleőrülve ne vezesse az ellenállást.
    Én elhiszem hogy manapság számítógéppel mindent lehet, de ez már túlzás. Mennyi most a Swarci 70?
  • pokolfiu #2
    szódával... (elment) bevallom nekem nagyon bejött a 4. rész, kicsit új irányvonal volt, de ez meredek....
  • MPZS #1
    hát nem túl meggyőző nevek egy komoly terminator filmhez...úgylátszik nem is akarnak már egy T2 kaliberűt csinálni...jó még a T3 is elment...