Szekeres Viktor

Tovább halasztják a Men in Black 3-at

Eredetileg csak két hónaposra tervezték a Men in Black, azaz a Sötét zsaruk harmadik részének forgatási szünetét, azonban a napokban két további hónapra meghosszabbították a leállást.

A The Los Angeles Times értesülései szerint tovább halasztják a Men in Black III forgatásának újrakezdését, s március 28-áig nem is folytatják a filmezést. A MIB3 forgatása nagyjából két hónapja állt le, a hivatalos indoklás szerint pénzügyi megfontolásokból, valamint az időjárásra való tekintettel. A tervek szerint jövő héten kezdték volna újra a produkciót, azonban a 60-as években játszódó jeleneket mégiscsak később fogják felvenni.

A Men in Black 3 forgatókönyvének első verzióját Etan Cohen írta, majd a kész anyagot Jaff Nathanson (Csúcsformában 2, Kapj el, ha tudsz) vette kezelésbe, s írta át, s a hírek szerint még most is finomítgatja az anyagot. Korábban már hírt adtunk arról, hogy a scifikomédia harmadik részében fontos szerepet fog játszani az időutazás, mely során Josh Brolin fogja alakítani Tommy Lee Jones Kay ügynökének fiatalkori énjét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Loverman #3
    "Ethan Cohen may be a misspelling of the following: Etan Cohen"

    Az internet csodákra képes
  • AZTA #2
    Pénzügyi okokból? Egy ilyen tuti siker filmet nehogy már pénzügyi okokból halogassanak leforgatni..
  • Ender Wiggin #1
    Ethan lesz az az Etan, nem?