Szekeres Viktor

Új videó a Másnaposok 2-ről

A Másnaposok 2 előzetesét február 25-én mutatják be Amerikában, s remélhetőleg idehaza sem fog sokat késni. Addig is, a várakozást megkönnyítendő, egy forgatási riportot lehet megnézni a filmről.

Az Entertainment Tonight száguldó riportere nemrég a Sherlock Holmes 2 forgatásáról jelentkezett be, most pedig Thaiföldről készített egy röpke anyagot a Másnaposok második részének színfalai mögül. A pár filmrészletet és interjúdarabkát tartalmazó videón a színészek elejtenek ezt-azt a karaktereikre váró meglepetésekről, azonban ezek nem sok információt hordoznak a filmes hírek olvasóinak, azonban pár, eddig máshol még nem látott felvétel talán megkönnyíti az előzetesre várakozók életét.


A Másnaposok 2 Amerikában május 26-án kerül a mozikba, s bár a hazai premier még nincs kitűzve, szinte biztos, hogy nagyjából ugyanekkortól láthatjuk a filmet, hiszen az első rész, valamint Todd Phillips új filmje, a Terhes társaság is nagy sikert aratott Magyarországon. A 2009-ben bemutatott Másnaposok 35 millió dollárba került és világszerte 467 millió bevételt lapátolt össze, s minden idők legsikeresebb, R-korhatáros komédiája lett. (Az R-korhatáros műfajban csak a Passió és a Mátrix Újratöltve tett szert több bevételre.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!