Szekeres Viktor

Az idei 27 folytatásfilmből az elsőt Amerikával egy időben láthatjuk

A folytatásfilmek rajongói örülhetnek, hiszen a Gagyi mami harmadik része világpremier lesz itthon, aki akarja, az tehát az amerikai bemutató előtt egy nappal megnézheti az ország 27 mozijának egyikében.

Amerikában csak holnap mutatják be a Gagyi mami harmadik részét, a Gagyi mami - Mint két tojást (Big Mommas: Like Father, Like Son), mi azonban már mától láthatjuk a filmet, mely a 2011-ben bemutatásra kerülő 27 folytatásfilm közül az első lesz. A Martin Lawrence főszereplésével készült sorozatban ezúttal a készítők rádupláznak a női ruhába öltözött férfiak mennyiségére, ugyanis ezúttal Malcolm Turner fia is álruha viselésére kényszerül.


Az egykoron biztos anyagi sikert jelentő Martin Lawrence csillaga az elmúlt időszakban hanyatlásnak indult, így visszatérésképp egyik legnagyobb sikerét hozó mozis szerepéhez fordult ismét. A 2000-ben bemutatott Gagyi mami 30 millió dolláros költségvetése ellenére csak Amerikában 117,5 millió dollárt termelt, míg a 2006-os folytatás 40 milliós büdzséből is jó volt 70 millióra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!